AutóAddikt Magazin Stark Automotive: egy remek német autóalkatrész-alternatíva?

Stark Automotive: egy remek német autóalkatrész-alternatíva?

Kiemelten fontos az általunk birtokolt gépjármű megfelelő alkatrészellátása. Viszont egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora költséget jelent mondjuk egy nagyobb lélegzetvételű beruházás – nem feltétlenül biztos, hogy minden esetben a gyári alkatrész jelenti az egyedüli, kizárólagos megoldást. A német székhelyű Stark Automotive által gyártott aftermarket alkatrészek például optimálisak, és remek alternatívát jelenthetnek.

A Stark Automotive hét évvel ezelőtt, 2013-ban csatlakozott az európai autóalkatrész-piachoz. Legelőször fékberendezés-alkatrészekkel voltak jelen a kínálatban, majd széleskörűen kibővült a cég által biztosított termékkínálat.

Így nem meglepő, hogy mára a legkülönbözőbb kategóriákban és szegmensekben is képviselteti magát a Stark Automotive. Így hát legyen szó levegő- illetve olajszűrőről, a legsokrétűbb motoralkatrészekről A-tól Z-ig, vagy épp szíjakról, láncokról, felfüggesztés-összetevőkről, futómű alkatrészekről, kardán- és differenciálművet érintő alkatrészekről, kormányműről és autóvillamossági összetevőkről – a Stark Automotive derekasan állja a sarat.

Jó választást jelenthetnek a Stark szűrők minden kategóriában

Fontos a megfelelő alkatrész az autónkba, ezt tudjuk mind. Ha azonban nincs kimondott keretünk a gyári megoldásokra, olyan eredetivel egyező alkatrészt kell keresnünk, amely megfelel minden kívánalomnak. A Stark Automotives  pontosan ilyen, és kitűnő szűrőket kínálnak minden kategóriában.

Így hát ha levegőszűrőre, üzemanyagszűrőre, utaskabin szűrőkre, vagy épp olajszűrőre lenne szükség – nem utolsósorban költséghatékony megközelítéssel – akkor optimális választás lehet a Stark Automotive kapcsolódó termékpalettáján körbenézni. 

Ráadásul a német pedantéria és precizitás teljes mértékben visszaköszön a Stark Automotives szűrőinél, ezt kellőképp igazolják a legújabb innovatív fejlesztések, amelyeket a gyártó folyamatosan véghez visz. A Stark szűrők alapanyaga elsősorban cellulóz és textil, melyek révén akár 99 százalékos hatékonyság is elérhető. A kialakítás olyannyira masszív ezeknél a szűrőknél, hogy könnyedén ellenállnak a külső behatásoknak, kiiktatva a deformáció lehetőségét. 

Előző cikkHibridként is kiemelten népszerű a Ford Mondeo
Következő cikkiSeeCars: 900 ezer adásvétel tükrében a hibrid autók tulajdonosai a legelégedettebbek