AutóAddikt Újdonságok Több, mint 6 és fél ezren rendelték elő eddig a vadonatúj Ford...

Több, mint 6 és fél ezren rendelték elő eddig a vadonatúj Ford GT-t

Közel 11 ezer ember jelezte szándékát, hogy szeretne egy új Ford GT-t vásárolni, s az egy hónapos jelentkezési idő alatt 6506 szabályosan kitöltött regisztráció érkezett a Fordhoz a világ minden tájáról; ennyien jelezték, hogy szeretnének egy új, EcoBoost-motoros, karbonszálas építésű szupersportkocsi tulajdonosai lenni.

ford-gt-elorendeles-autoaddikt

A legtöbb jelentkező a regisztrációs határidő vége előtti utolsó hat nap során regisztrált a honlapon. A szabályosan kitöltött kérelmek 32 százalékát kevéssel a határidő lejárta előtt adták be.

“Hatalmas örömünkre szolgál, hogy ilyen nagy az érdeklődés az új Ford GT iránt” – nyilatkozta Dave Pericak, a Ford Performance globális igazgatója. “Ez az első jelentkezési időszak csupán az egyik a számos mód közül, amelyek révén a rajongók és a leendő vásárlók kapcsolatba kerülhetnek vadonatúj szupersportkocsinkkal, mielőtt az megjelenik az utakon.”

A Ford most kiértékeli a 6.506 jelentkezést – köztük a 8 sikeres magyar regisztráló jelentkezését, és a következő 90 nap során megkezdi a leendő vásárlók értesítését.

Az egy hónapos határidő alatt több száz olyan regisztráció is érkezett, amelyekhez videót is csatoltak; a jelentkezők ezzel szerették volna növelni esélyüket az első 500 darab új Ford GT egyikének megszerzésére.

A kreatív jelentkezők közül sokan bemutatták gyermekeiket, élettörténetüket és autóparkjukat, mások pedig fényeffektekkel vagy éppen autóversenyek és felpörgetett motorok videóival illusztrálták, miért szeretnének egy vadonatúj Ford GT tulajdonosai lenni.

A vadonatúj szupersportkocsi első példányai a tervek szerint 2016 végén érkeznek meg tulajdonosaikhoz.

Az első jelentkezési határidő ugyan lezárult, ám a Ford GT rajongói a www.FordGT.com honlapon továbbra is összeállíthatják és megoszthatják virtuális autóikat.