AutóAddikt Hírek Új autót, egyszerűen: itt a Škoda Relax bérleti program

Új autót, egyszerűen: itt a Škoda Relax bérleti program

A Škoda és a Porsche Lízing elsőként vezette be Magyarországon a Nyugat-Európában és a szomszédos országokban már nagy népszerűségnek örvendő privát bérleti konstrukciót, amivel mindazokat az előnyöket magánemberként vagy egyéni vállalkozóként is élvezheti, melyek eddig csak cégek számára voltak elérhetőek.

A Škoda Relax bérleti programmal 3 évig, havi 59.900 Forintért juthat egy 75 lóerős Škoda Fabia Ambition 1.0 MPI modellhez. Így egy tervezhető, fix havi bérleti díjért cserébe akár 3 évente új autóba ülhet. A Škoda Relax bérleti program tartalmazza az autó használati díját, a kötelező szervizek költségeit, a CASCO, a baleset- és az éves kötelező biztosítást, a forgalomba helyezés díját, egy négyévszakos gumiszettet, valamint MOL üzemanyag-feltöltőkártyát, amely kedvezményes tankolást biztosít a MOL kutakon.

A program legfőbb előnyei, hogy akár 0 Ft kezdő befizetéssel elindítható, nem szükséges hozzá hitelt felvenni, a szerződés kifutásakor semmilyen felelősség, fizetési kötelezettség nem terheli az ügyfelet, sőt, a futamidő végén nem kell autója értékesítésével foglalkoznia, csak újraindítja a programot, és új autóba ülhet.

Németh János, a Škoda márkaigazgatója elmondta: a Škoda Relax bérleti program extra felszereltséggel is elérhető, a Škoda Relax Plusz programban például nem négyévszakos abroncsot kap, hanem az autóhoz külön téli és nyári abroncsok cseréjét és tárolását is fedezi a program. Hozzátette azt is, a Škoda Relax SUV program kereteiben belül már a Karoq és Kodiaq modellek is elérhetők, előbbi havi 109.936, utóbbi havi 152.953 Forintért.