AutóAddikt Magazin 150 Suzuki Swiftet adott át a Magyar Suzuki Zrt. az ORFK-nak

150 Suzuki Swiftet adott át a Magyar Suzuki Zrt. az ORFK-nak

150 darab Suzuki Swiftet adott át az Országos Rendőr-főkapitányságnak a Magyar Suzuki Zrt.

suzuki_swift_orfk_atadas_2015_4

Az eseményre 2015. február 16-án került sor a budaörsi Suzuki Világ kereskedésben. Az átadáson a Rendőr-főkapitányság részéről jelen volt Kovács István r. dandártábornok, valamint Takayuki Iguchi a Magyar Suzuki Zrt. kereskedelmi operatív igazgatója.

Az idei egyébként már nem az első együttműködés a Suzuki és az Országos Rendőr-főkapitányság között, a korábbiakban a szervezet Grand Vitarákat és régebbi típusú Swifteket is nagy megelégedettség mellett használt már. Idén az átadott 1,2 literes, benzines Suzuki Swift GL modellek feleltek meg legjobban az ORFK által kiírt tender feltételeinek. A modellbe szerelt 1,2 literes benzinmotor egyszerre pörgős és környezetbarát, miközben a fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás rendkívül alacsony.

suzuki_swift_orfk_atadas_2015_1

„A hazai gyártású Swiftet választottuk az Országos Rendőr-főkapitányság ügyintézői autóinak, mert azon túl, hogy magyar termék, kimagasló ár-érték aránya rendkívül versenyképessé teszi. A nagyon alacsony meghibásodási ráta is a Swiftek mellett szól, különösen egy rendőrautó esetében, hiszen azt nem engedhetjük meg, hogy autóhiányban szenvedjen a szervezet a szervizben álló autók miatt” – mondta Kovács István r. dandártábornok.

suzuki_swift_orfk_atadas_2015_3

Takayuki Iguchi a Magyar Suzuki Zrt. kereskedelmi operatív igazgatója kiemelte, büszke arra, hogy egy olyan jelentős szervezet, mint az Országos Rendőr-főkapitányság a Suzuki Swiftet választotta. “Számunkra ez is azt bizonyítja, hogy a Swift amellett, hogy gazdaságilag ésszerű döntés, kiemelkedő biztonsági felszerelésének köszönhetően megbízható és tökéletes választás flottaautónak is.”

suzuki_swift_orfk_atadas_2015_2

A most átadott Swifteket ügyintézői autónak fogják használni az ORFK megyei kapitányságai, a készenléti rendőrség és a rendőrség egyéb szervezetei.

A Magyar Suzuki Zrt. a Merkantil Bérlet Kft.-vel konzorciumban nyerte el a 150 darab Suzuki Swiftre vonatkozó tendert. Az autók szervizelését 5 év/200000 kilométeren belül a Merkantil Bérlet Kft. biztosítja.

Még több fotó: AutóAddikt Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUS, Sony,  Canon, Camera Kft.
Utómunka hardver: Acer, ASUS
HIRDETÉS
Előző cikk[TESZT] BMW 218i Active Tourer – ahol a prémium és praktikum találkozik
Következő cikkMegérkezett a Peugeot 308 GT