AutóAddikt Újdonságok 88. Genfi Autószalon: bemutatkozik a Polestar

88. Genfi Autószalon: bemutatkozik a Polestar

A Polestar, az új elektromos sportmárka a Genfi Autószalonon mutatkozik be a vállalat első modelljével, a Polestar 1-el, amit itt láthat először élőben a nagyközönség.

A Polestar 1-es elektromos sporthibrid GT 600 lóerős összteljesítményre és 1000Nm nyomaték leadására képes. Tisztán elektromos üzemmódban egyetlen feltöltéssel 150 km-es hatótávval rendelkezik, ami több, mint bármely más, jelenleg kapható hibrid gépkocsié. A Polestar 1-es nemzetközi bemutatója 2017 októberében volt Shanghaiban és a gyártása várhatóan 2019 közepén kezdődik.

“Nagyon várjuk, hogy kiállíthassuk a modellt a Genfi Autószalonon, halhassuk a visszajelzéseket és láthassuk a nagyközönség reakcióit az első autónkról és az új márkáról” – mondta Thomas Ingenlath, a Polestar vezérigazgatója. Hozzátette:

“A genfi standunk valódi megtestesítője lesz mindannak, amit a márka képvisel: kompromisszum-mentes, tiszta és jövőbe mutató dizájn.”

A Polestar európai bemutatkozása 2018 március 6-án kedden 16:30-kor (CET) kezdődik egy média eseménnyel, a stand pedig 2018 március 8 és 18 között lesz látogatható a nagyközönség számára.