AutóAddikt Hírek A 2019-es Év Autója döntősei között a Kia Ceed

A 2019-es Év Autója döntősei között a Kia Ceed

Az új Kia Ceed bekerült a legjobb hét mezőnyébe a 2019-es Év Autója szavazáson. Az első generációs c’eed és a Stinger tavalyi jelölése után immár a legújabb, harmadik generációs Ceed is elnyerte a zsűri tetszését és döntősként várhatja a végső szavazást.

A Ceedet kizárólag Európában forgalmazzák, hiszen kifejezetten európai utakra és igényekre tervezték a vásárlók visszajelzései alapján. Elérhető benne minden olyan vezetőtámogató rendszer, amely ma biztonságot és kényelmet jelent az utakon, kiváló vezethetőségét és sportos megjelenését pedig a szaklapok is díjazták.

Az Év Autója zsűritagjai az európai autóipari média szakújságíróiból kerülnek ki. Több tucat jelentkező közül választják ki azt a hét modellt, amelyek közül jövő év elején választják ki azt a győztes modellt, ami egy éven át viselheti az Év Autója címet.

„A Kia Ceed 2006-os megjelenése óta rengeteget feljődött. A szemünk láttára vált minden igényt kielégítő európai autóvá, amely méltó kihívója nem csak az Év Autója döntőseinek, de kategóriája bármely szereplőjének. A Ceed stabil oszlopa a Kia folyamatos európai növekedésének, amely páratlan módon töretlen volt az elmúlt 15 évben, a Kia magyarországi megjelenése óta.” – mondta Nagy Norbert, a Kia Motors Hungary ügyvezető igazgatója.

A Ceed szeptember óta elérhető a Márkakereskedésekben. Minden motorja teljesíti a legújabb, Euro 6d TEMP károsanyag-kibocsátási előírásokat. Modern formaterve, összetéveszthetetlen „tigrisorr” hűtőmaszkja és fejlett technológiai megoldásai minden eddiginél magasabb szintű kényelmet és biztonságot nyújtanak. Új motorjai és új felfüggesztése még élvezetesebbé és pontosabbá teszi az autó vezetését, miközben megőrzi azt a kiváló minőséget, amit a vásárlók a Kiától elvárnak. Ahogy az összes Kia típusra, természetesen a Ceedre is érvényes az egyedülálló 7 éves, vagy 150 000 km-es garancia.

Szóljon hozzá!