AutóAddikt Magazin A BMW iX3 a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája (12V) című...

A BMW iX3 a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája (12V) című filmben debütál a mozivásznon

A Simu Liu főszereplésével készült alkotás szeptember 2-ától lesz látható a hazai mozikban.

Folytatódik a BMW és a Marvel Studios sikeres együttműködése: miután a júliusban debütált Fekete özvegyben (16V) a BMW X3 és a BMW 2-es Gran Coupé is feltűnt, a szeptember elején mozikba kerülő Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája (12V) című alkotásban a BMW iX3 is filmpremierjét ünnepli.

A BMW iX3 éppen akkor mutatkozik be a Marvel Studios új alkotásában, amikor a frissítésen átesett modell piaci premierje is kezdetét veszi. A 2021 szeptemberében érkező újdonság innovációi a formanyelvben éppúgy visszaköszönnek, mint a modell továbbgondolt utasterében és felszereltségében. A frissítéssel a BMW iX3 még inkább előtérbe helyezi közeli rokonságát a bajor prémiummárka BMW iX és BMW i4 modellek által fémjelzett, prémium elektromos autókat felsorakoztató új modellcsaládjával.

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendájában (12V) a BMW iX3 mellett egy Melbourne Red karosszériafényezésű BMW M8 sportautó is feltűnik. Az alkotás akcióban bővelkedő jeleneteiben mindkét modell kulcsfontosságú szerepet kap, erejüket és agilitásukat bizonyítva.

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája (12V) című filmről

A Marvel Studios Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája (12V) című alkotásában a főszerepet Simu Liu játssza. Shang-Chi kénytelen újra szembenézni a múltjával, amikor a Tíz Gyűrű elnevezésű titokzatos szervezet látókörébe kerül. Wenwu karakterét Tony Leung öltötte magára, Shang-Chi barátja, Katy szerepében Awkwafina brillírozik, Jiang Nan szerepét pedig Michelle Yeoh játssza. A filmben feltűnik még Fala Chen, Meng’er Zhang, Florian Munteanu és Ronny Chieng is.

A Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendáját (12V) Destin Daniel Cretton rendezte, a producer Kevin Feige és Jonathan Schwartz. Az executive producerek Louis D’Esposito, Victoria Alonso és Charles Newirth. A forgatókönyvet David Callaham, Destin Daniel Cretton és Andrew Lanham írta. A film szeptember 2-ától lesz látható a hazai mozikban.