AutóAddikt Hírek A Jeep a Harley-Davidson hivatalos partnereként mutatkozik be Alsóörsön

A Jeep a Harley-Davidson hivatalos partnereként mutatkozik be Alsóörsön

A két márka együttműködése olyan, az általuk közösen vallott értékeken alapul, mint a szenvedély, szabadság és eredetiség. Az Open Road Fest résztvevői megismerkedhetnek és a Jeep tesztpályán is kipróbálhatják a márka két legújabb modellváltozatát, a Renegade-et és a Cherokee-t, valamint az ikonikus Wranglert és a márka zászlóshajóját a Grand Cherokee-t.

jeep_harley_davidson_autoaddikt

A Harley-Davidson hivatalos 2015-ös partnereként a Jeep fontos szerepet játszik a legendás amerikai motorgyártó legjelentősebb EMEA régióbeli (európai, közel-keleti és afrikai) eseményein. A Jeep és a Harley-Davidson között létrejött megállapodás olyan, mindkét amerikai márka által elismert értékek előtt tiszteleg, mint szabadság, eredetiség, szenvedély és egyedülállóság, amelyek minden egyes modelljükben testet öltenek, és amelyeket az ügyfeleik is vallanak.

A Jeep és a Harley-Davidson közötti együttműködés az általuk közösen osztott értékeken alapul, mely szerint támogatják, hogy vásárlóik szabadon és eredeti módon élhessék meg érzéseiket. Mindkét márka termékeiben kifejezésre jut a szabadság és eredetiség, melyek segítségével ügyfeleik bátran érvényre juttathatják saját egyéniségüket. Azok, akik valamilyen Jeep vagy Harley-Davidson® modellt választanak, egyúttal egy olyan életstílus mellett teszik le a voksukat, amely révén egy a tapasztalataikat, szenvedélyüket és értékeiket egymással megosztó közösség részévé is válnak.

Az ötnapos alsóörsi Open Road Fast Harley-Davidson® Fesztivál keretében a látogatók megismerhetik és kipróbálhatják a Jeep márka teljes modellpalettáját,– az új Renegade-et és a Cherokeet, a valódi terepképességekkel rendelkező ikonikus Wranglert, valamint a Jeep zászlóshajóját, a Grand Cherokee-t, melyek minden idők legtöbb elismerésében részesített szabadidőjárművei.

Az új Jeep® Renegade a dinamikusan növekvő, kisméretű szabadidőjárművek szegmensében színre lépve, ugyanakkor a Jeep márkát legendássá tevő, kalandvágyó hagyományokhoz hű maradva bővíti a márka globális termékkínálatát. A Renegade a kategóriaelső terepalkalmasságot, a szabadság érzését nyújtó, nyitott tetős vezetés érzését és praktikumát, a kategória legelső, terepen és közúton egyaránt kiemelkedő vezetési élményt kínál, amely világszerte a Jeep márkához csábítja a fiatalos, kalandvágyó és nagyvárosi ügyfelekit.

A Jeep Cherokee közepes méretű, igazi családi szabadidőjárműve egydülálló menettulajdonságaival és vezethetőségével, legendás 4×4 terepképességeivel, utastere prémium kidolgozásával még magasabbra emeli a mércét a méretosztályában. Több mint 70 különböző aktív és passzív biztonsági rendszerének köszönhetően kategóriájában a legbiztonságosabb minősítést és a maximális ötcsillagos értékelést kapta az Euro NCAP-tól.