AutóAddikt Magazin Az Audi támogatja a MOB munkáját, immár harmadik éve

Az Audi támogatja a MOB munkáját, immár harmadik éve

Az Audi márka hazai képviselete a győri Audi gyárral együttműködve harmadik éve támogatja a Magyar Olimpiai Bizottságot.

audi_sportolok_magyarorszag

Ezekben az években az együttműködés célja természetesen nem lehetett, és nem is lehet más, mint a magyar csapat Rioi Olimpiára történő lehető legjobb felkészülésének támogatása. Ez a cél vezette a márkát a több kiváló sportolóval létrejött együttműködésében is, melynek során – a Magyar Úszó Szövetség mellett – Hosszú Katinka és Jakabos Zsuzsanna is maga mögött tudhatja a négykarikás márkát. Magától értetődő ugyanis, hogy a legsikeresebb hazai prémium márka kimagaslóan esztétikus és sportos termékei kitűnően illeszkednek a legsikeresebb sportágakhoz és sportolókhoz, akik legfontosabb megmérettetése jövőre Rio de Janeiro-ban lesz.

Ezt a valamennyi fél számára eredményes együttműködést emeli most az Audi újabb minőségi szintre a Rio Klub révén, mellyel a Magyar Olimpiai Bizottság delegálta kuratórium által kiválasztott magyar olimpikonok a hazai autógyártás egyik csúcsmodelljét egy-egy Audi A3 Limousine-t használhatnak. Az összesen 32 sportoló felkészülését segítő Audik a Groupama Garancia Biztosító jóvoltából teljeskörű casco biztosítással futnak. Az első 5 Audi A3 Limousine-t Joó Abigél és Ungvári Miklós cselgáncsozók, Szász Emese vívó, Tobai-Sike Renáta sportlövő és Dudás Miklós kajakozó vették át a MOB, az Audi és a Rio Klub vezetőitől.