AutóAddikt Exkluzív DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés projekt DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés – 34. lapszám: bal oldali hátsó kerék...

DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés – 34. lapszám: bal oldali hátsó kerék összeszerelésének befejezése

Folytatjuk a DeAgostini Wartburg 353 1:8 bal hátsó kerekének összeszerelését.

Ez a lapszám sem hozott sok mindent, de semmi gond: legalább a bal hátsó kerék teljes egészében a helyére tudott kerülni.

A korábban előkészített keréktárcsa belső oldalát kieglszítettük az oda tartozó karimával, ezt 4 csavarral kellett rögzíteni. Annyira nem volt egyszerű a folyamat, ugyanis nem alakítottak ki egyik oldalon sem megfelelő vájatokat, ahová beilleszthettük volna a két kapcsolódó oldalt, így folyamatosan elcsúsztak a menetek. Ez nagyjából 20 perc volt, amíg mind a 4 csavart rendesen a helyére tudtuk illeszteni.

Ezután a dobfék felületét raktuk a helyére, itt egy pöcök bepattintásával a maradék 3 csavar már szinte gyerekjátéknak bizonyult. Ezzel is végeztünk, így a helyére kerülhetett a bal hátsó kerék, a tengelycsonkra egy alátéttel megspékelt csavarral rögzítettük.

Végezetül pedig a porvédő sapkát is a helyére pattintottuk, az IFA felirat még mindig zseniális.

Rendeld meg ezt a fantasztikus kiadványt  a kiadó weboldaláról a link segítségével, használd a WARTBURGAUTOADDIKT promóciós kódot és élvezd az előfizetéssel járó előnyöket!