AutóAddikt Magazin Ford EcoSport szállítja mindenhová a Balaton száguldó riporterét

Ford EcoSport szállítja mindenhová a Balaton száguldó riporterét

Több mint hatszáz jelentkező közül választották ki a Balaton száguldó riporterét, Dettit, aki havi egymillió forint fizetést kap azért, hogy tudósítson a tó partjáról, mindehhez pedig egy vadonatúj Ford EcoSport áll rendelkezésére.

ford-ecosport-balaton-szaguldo-riporter-autoaddikt

A turisztikai álomállást azért hirdették meg, hogy a fiatalok és a fiatal családok körében is rávilágítsanak arra, milyen sokszínű a Balaton, ahová a nyáron feltétlenül érdemes elutazni.

A szerencsés nyertesnek, avagy a Balaton száguldó riporterének semmi más dolga nem lesz, mint végigbulizni a nyarat, bejelentkezni a fesztiválokról, szórakozóhelyekről, majd megosztani a véleményét, tapasztalatait másokkal az online felületeken. A milliós fizetés és a fesztiválbelépők mellett a szerencsés kiválasztottnak, gyorshajó, szállás, étkezés mellett egy saját autó is jár, sofőrrel.

A milliomos blogger sofőrje néhány napja vette át Magyarország első Ford EcoSport-ját. Soma (23 éves) nem igazán szereti a bulikat, annál inkább az autókat és a természetet, ezért is vállalta ezt a munkát. Elhatározta, hogy elkíséri az álomállás betöltőjét és saját blogjában mutatja be, milyen látnivalók vannak a Balatonon a bulikon kívül is.  Természetesen teszteli majd a Fordot akár úttalan utakon, terepen és extrém körülmények között is. Benyomásait blogjában és a Ford közösségi oldalain is megosztja majd.

Az akcióval főként a magyar fiatalok, és fiatal családok figyelmét szeretnék ráirányítani a tó körüli programokra. Ők a célcsoportja a Ford új kis városi terepjárójának, amelynek első hazai darabja most a Balaton népszerűsítésében is részt vállal. Útján elkíséri  majd Füred kapitány, azt a másfél méteres Playmobil figura,  aki mindenhol felbukkan a tó körül, ahol a kicsiknek és családoknak szóló események zajlanak. Füred kapitány és a Ford segítségével olyan hátrányos helyzetű gyerekek is eljuthatnak a BAHART Varázshajóira, akiknek egyébként erre nem volna lehetőségük.

Ford EcoSport – néhány szóban:

A Ford vadonatúj EcoSport SUV-ja tökéletesen kombinálja egy kisautó fürgeségét és takarékos működését azzal a sokoldalúsággal és térkínálattal, amit a vevők elvárnak egy SUV-tól – nem beszélve az autó stílusos megjelenéséről.

A mutatós és kemény Ford EcoSport a világ első SUV modellje, ami 1,0 literes, 125 lóerős motorral is kapható, és az első európai Ford, amelynek felszereltségi listáján az AppLink technológiával kiegészített Ford SYNC is szerepel, ami lehetővé teszi az okostelefonos alkalmazások hangvezérlését, miközben a vezető a kezét a kormánykeréken, tekintetét pedig az úton tarthatja.

Az Ford EcoSport a legrosszabb útviszonyok közt is fürge és megbízható – a keskeny, kanyargós földutakon, a kátyús bekötőutakon és a kemény városi forgalomban egyaránt. – Ezért is választották a Száguldó Riporter társául. Az autó 10,6 méteres fordulóköre a kategória egyik legjobb értéke; az első és hátsó alsó védőlemezzel felszerelt EcoSport hasmagassága 200 mm, első terepszöge 22,1, hátsó terepszöge 35 fokos, gázlómélysége pedig 550 mm.

Előző cikk[TESZT] Renault Megane Energy 1.2 TCe 131 Bose – valami megváltozott, de nagyon
Következő cikkKiváló félévet zárt a Hyundai Európában