AutóAddikt Újdonságok Jön a 2017-es Ford Shelby GT350 Mustang, új fényezésekkel és gazdagabb alapfelszereltséggel

Jön a 2017-es Ford Shelby GT350 Mustang, új fényezésekkel és gazdagabb alapfelszereltséggel

A Ford Performance gazdagabb alapfelszereltséggel kínálja az idén júniustól forgalomba kerülő Shelby GT350 Mustang modellt.

ford-shelby-gt-mustang-2017-autoaddikt

Az új tételek arról a kívánságlistáról származnak, amit minden idők leginkább versenykész Mustangjának vásárlói állítottak össze.

A 2017-es modellévben a Shelby GT350 Mustang alapfelszereltségének része lesz a Versenypálya Csomag, amelyben olyan opciók szerepelnek, amit a vásárlók eddig csak opcióként rendelhettek meg – ezentúl tehát nem kell választaniuk a Versenypálya Csomag és más opciók között. Ilyen például a  hátsó üléssori opció, mely tavalyi év végén került be a Shelby GT350R kínálatába.

A 2017-es Shelby GT350 kínálatában emellett három új fényezés, valamint egy Elektronikai Csomag és egy Kényelmi Csomag is megjelenik.

A 2017-es Shelby GT350 Mustang új felszereltségi tételei:

  • Az alapfelszereltség részét képező Versenypálya Csomagban olyan elemek szerepelnek, mint az alumínium toronymerevítés, a nagy leszorító erőt biztosító csomagtérajtó-légterelő, a motorolaj-, sebességváltó- és differenciálmű-hűtők, valamint a MagneRide™ lengéscsillapító rendszer
  • Három új fényezés (Ruby Red Metallic, Lightning Blue és Grabber Blue) váltja fel a Deep Impact Blue és a Competition Orange árnyalatokat
  • A kínálatban két új csomag jelenik meg. Az Elektronikai Csomagban a SYNC® 3 hangvezérlésű navigáció és egy kilenc hangszórós audiorendszer szerepel; a Kényelmi Csomag ugyanazokat az opciókat tartalmazza, ám a kézzel állítható Recaro ülések helyett bőrkárpitozású, motoros állítású sportüléseket kínál
  • Az Elektronikai Csomagban, a Kényelmi Csomagban és az R-Elektronikai Csomagban az eddigi hét hangszórós rendszerek helyett kilenc hangszórós audio-berendezések szerepelnek.