AutóAddikt Hírek Jön az Opel Connect, az Opel új csatlakoztatási szolgáltatása

Jön az Opel Connect, az Opel új csatlakoztatási szolgáltatása

Az Opel a PACE! stratégiai tervvel összhangban a jövő évtől Európa-szerte bevezeti az Opel Connect csatlakoztatási szolgáltatását. Az Opel ezzel egyidejűleg megkezdi a GM tulajdonában álló OnStar technológia kifuttatását 2020 végéig.

z OnStar szolgáltatásra regisztrált Opel tulajdonosok ezekben a napokban kapnak vagy már kaptak értesítést a lutoni központból arról, hogy a szolgáltatás 2020. december 31-ig lesz elérhető.

Az Opel modelljeiből kikerül az OnStar, mint alapfelszereltség, opcionálisan az év végéig rendelhető. Az opel.hu oldalon található konfigurátor átállításához néhány nap szükséges, ezért ott még továbbra is szerepelhet alapfelszereltségként feltüntetve az OnStar.

Az Opel Connect elnevezésű új csatlakoztatási szolgáltatás 2019 elejétől jelenik meg az Opel személyautóiban és könnyű haszonjárműveiben. Az Opel Connecttel ellátott első modellek egyike a következő generációs Corsa lesz, amely akkumulátoros villanyautóként is készül majd. A csatlakoztatási ajánlat tartalma többek között járműdiagnosztika, ellopott jármű esetén nyújtott segítség, távhozzáférés az autóhoz, valamint Apple CarPlay és Android Auto lesz. 2024-re az Opel Connect elérhető lesz az Opel teljes modellválasztékában.

Előző cikkMég sportosabb és takarékosabb lett az új Ford C-MAX Sport
Következő cikkMINI-Bridge Budapest együttműködést jelentettek be