AutóAddikt Magazin Néhány inspiráló gondolat a MINI márka barátaitól

Néhány inspiráló gondolat a MINI márka barátaitól

Az otthonmaradásra és az önmérsékletre biztató üzenetek megjelenése óta hosszú hetek teltek el, időnként nehezebb pillanatokat, periódusokat hozva mindannyiunk életébe. E kihívásokkal teli időszakban rendkívül fontos, hogy pozitív gondolatok kerekedjenek felül még a borúsnak látszó helyzetekben is. A MINI márka hazai barátai őszintén számoltak be a mindennapjaikat meghatározó érzéseikről, inspirációt adó kapaszkodóikról és jövőbeli terveikről.

Gere Andrea és férje Csizmadia Kristóf, a Gere Attila Pincészettől, Jókuti András, világutazó, gasztronómiai szakíró és Leblanc Gergely a Magyar Állami Operaház balettművésze – sikeres személyiségek, akiknek az élete március közepén ugyanúgy kitért a megszokott kerékvágásból, mint mindannyiunké és az új helyzet hozzánk hasonlóan tőlük is megköveteli az alkalmazkodást. Vajon hogyan tudnak túllendülni az embert próbáló pillanatokon? Milyen változásokra készülnek és számítanak, ha „újraindulhat” a világ?

A MINI márka hazai barátainak inspiráló gondolatait otthonaikban forgatott videókban ismerhetjük meg. A kezdeményezés első három kisfilmje után további ismert emberek üzenetei is várhatóak.

Az új helyzetek alkalmazkodást és új megoldásokat követelnek, miközben sokszor a gyors fejlődés lehetőségével kecsegtetnek. Az „újraindított” világ egyik legfontosabb kihívása továbbra is a fenntarthatóság megteremtése lesz. A nagyvárosi mobilitás egyik úttörőjeként a MINI legutóbb az első teljesen elektromos meghajtású modelljének bemutatásával tett nagy lépést a tisztább jövő felé. A MINI Cooper SE a vezetés felhőtlen élményét hosszú távon fenntartható módon váltja valóra, és mindezt a brit prémiummárka hamisítatlanul egyedi megjelenésével és minőségével párosítja.

„A MINI mindig is egy inspiráló, érzelmes és őszinte márka volt, így a kezdeményezésünkben természetesnek éreztük, hogy a MINI márka barátai saját, személyes gondolataikat osszák meg a nagyvilággal. Bízunk benne, hogy személyes üzeneteik talán segíthetik enyhíteni a hosszú hetek óta tartó nehéz helyzetet” – mondta el a MINI magyarországi csapata az ötlet kapcsán.