AutóAddikt Újdonságok Népszerű lehet az új Lada Vesta Kombi és SW Cross

Népszerű lehet az új Lada Vesta Kombi és SW Cross

Március végén debütált a Lada Vesta modellcsalád két új tagja a magyar piacon, a praktikus kialakítású, családi autó, a Lada Vesta Kombi és a minden igényt kielégítő, vagány szabadidő autó, a Lada Vesta SW Cross. Az április 6-7-én tartott országos nyílt hétvége eredményei azt bizonyítják, hogy hatalmas érdeklődés övezi az új Ladákat.

A tavalyi év márciusban hatalmas várakozás előzte meg a Lada új generációs modelljének, a Lada Vestának a bevezetését a magyar piacra. Az európai igényeket is teljes mértékben kielégítő, Lada Vesta nagyon kedvező fogadtatásra talált és mára az orosz márka lekeresettebb modelljévé vált hazánkban. Népszerűsége – a márka iránti nosztalgikus érzéseken túlmutatva -, inkább racionális megfontolásokon alapul: gazdag szériafelszereltségének, tágas utasterének és kiváló ár-érték arányának köszönhető. Ezek az alaptulajdonságok a Vesta most bemutatott két új kivitelére is jellemzőek. A Lada Vesta Kombi legalább ekkora sikerre számíthat praktikus családi és cégautóként, és a minden eddiginél divatosabb külsejű szabadidő autó, a Lada Vesta SW Cross, valószínűleg még ezt is túlszárnyalja. Az emelt hasmagasságú ötajtós crossover a LADA valaha gyártott legvagányabb típusa és egyúttal a márka új zászlóshajója.

„Az országos nyílt hétvége alatt közel 400 érdeklődő kereste fel a Lada szalonokat, több mint 150 tesztvezetésen próbálták ki az új modelljeinket és 16 autót értékesítettek a kollégák. A nyílt hétvégénk sikere azt bizonyítja, hogy töretlen az érdeklődés a Lada márka iránt. Nagy öröm számunkra, hogy az ügyfelek részéről a magasabb árfekvésű, Lada Vesta SW Cross és azon belül is a gazdagabb, Lux felszereltségű modellek iránt nagyobb érdeklődés. Az első ilyen modellre még az előtt megtörtént a szerződéskötés érdi márkakereskedésünkben, hogy az autó megérkezett volna a szalonba” – nyilatkozta Pataki András, a Lada Hungary cégvezetője.