AutóAddikt Exkluzív 2021 Nissan LEAF 40 kWh Nissan Solymár: újra lehet igényelni a 2.5 millió forintos állami támogatást a...

Nissan Solymár: újra lehet igényelni a 2.5 millió forintos állami támogatást a Nissan LEAF-re

Tartós teszt keretein belül használjuk nap mint nap a Nissan LEAF 40 kWh-s verzióját a Nissan Solymár jóvoltából. Ha esetleg pont ilyet szeretnének olvasóink vásárolni, most érdemes nekifutni a procedúrának, ugyanis újra igényelhető a 2.5 millió forintos állami támogatás a Nissan LEAF esetén is.

A támogatás pályázat keretein belül igényelhető, és 2021. június 14-én, hétfőn nyílik meg a lakossági ügyfelek számára. Érdemes a Nissan Solymár készletéből válogatni, ugyanis nekik rengeteg olyan alternatívájuk van, amelyek közül egész biztos, hogy valamelyik elnyeri az érdeklődők tetszését.

Érdemes tehát böngészni a Nissan Solymár árajánlatai közt, és sietni, mert a készletek végesek, valamint a kapcsolódó pályázat időtartam sem túl hosszú.

Ha tehát pont egy 40 kWh-s Nissan LEAF mellett voksolna kedves olvasónk, olyan mellett, mint amelynek folyamatosan mutatjuk be az Autóaddikt hasábjain részletei, előnyeit, tulajdonságait, akkor itt az alkalom a garázsba állítani egy tisztán elektromos, zéró emisszióval bíró remekművet.

A Nissan Solymár aktuális Nissan LEAF ajánlatai: IDE kattintva!

Nissan LEAF cikksorozatunk: IDE kattintva!

Együttműködő partnereink: Nissan Magyarország, Nissan Solymár-Szalay Kft., Huawei, HTC, Acer