AutóAddikt Hírek Teljes haszinjármű palettáját kiállítja a Ford a 2016-os Construma szakmai kiállításon

Teljes haszinjármű palettáját kiállítja a Ford a 2016-os Construma szakmai kiállításon

Érezhetően fellendült az építőipar Magyarországon: épp ezért a Ford idén a Construma szakkiállításon is bemutatja haszonjármű portfólióját az építőipari szakembereknek, ezzel is felhívva a figyelmet a modellek variálhatóságában rejlő hasznos megoldásokra és az NHP program keretében még elérhető kedvező finanszírozási lehetőségekre.

ford-ranger-2016-xlt-autoaddikt

Magyarországon a haszonjárműpark elöregedett, sok esetben a használhatóság határáig üzemeltetik a vállalkozók az építőanyagok szállítására használt teherautóikat. A válság évei a Magyarországon elérhető, viszonylag fiatal használt kisteher járművek számát is lecsökkentették, kevés a fiatal, megbízható forrásból elérhető használt áruszállító. Ezért jelent óriási lehetőséget az NHP programból, 2,5 %-os kamattal készletről elérhető új Ford haszonjárművek kínálata. A modellek széles választéka, minden vállalkozás igényét kielégíteni képes, rugalmasan variálható alváz, felépítmény, motor és felszereltség variációi miatt a Ford haszonjármű kínálata iránti kereslet folyamatosan növekszik, az új Rangernek és Transit modellek széles kínálatának köszönhetően a Ford kiemelkedő eredménnyel zárta az első negyedévet.

A Ford idén márciusban összesen 1232, az első negyedévben pedig 3144 darab gépjárművet értékesített Magyarországon, mely 200 darabbal, 6,7 százalékkal múlja felül a tavalyi év azonos, kiemelkedően eredményes időszakában elért eredményeket, és 12,87 százalékos piacrészesedést jelent.

„Az első negyedéves értékesítésünk legjelentősebb eredménye a haszonjármű kategóriában piacvezető Transit modellek sikere. A különböző Transit modellváltozatokból összesen 983 darab talált gazdára, Rangerből pedig 262 darabot értékesítettünk. Az egyre nagyobb számban beérkező új Rangerekre pedig szintén magas szerződés állománnyal bírunk, így minden okunk megvan az optimizmusra” – mondja Szamosi Viktor, a Ford magyarországi ügyvezető igazgatója.

A Construmán a vadonatúj  Ranger mellett a Connect, a Courier, a Transit Custom (V362) és Transit (V363) különböző dobozos, szimpla és dupla kabinos változatai is megjelennek.

„A kis cégek, flottavásárlók körében egyre élénkülő érdeklődést tapasztalunk, és a NHP folytatásával a második negyedévben még növekvő megrendelés állománnyal tervezünk. Magánvásárlói piacon tapasztalható enyhe élénkülést pedig kedvező hitelkonstrukciókkal és a nyílt hétvégén debütáló speciális ajánlatokkal igyekszünk tovább erősíteni„ – avat be Dalos Attila a Ford magyarországi kereskedelmi igazgatója.