AutóAddikt Exkluzív 2021 Nissan LEAF 40 kWh Túl az első 500 kilométeren: Nissan LEAF-tartóstesztünk első milestone-ja

Túl az első 500 kilométeren: Nissan LEAF-tartóstesztünk első milestone-ja

Mindig ildomos valamihez – mondjuk egy számhoz – kötni az első nagy mérföldkövet. Nissan LEAF 40 kWh-tartóstesztünk első ilyen milestone-ja az 500 kilométeres megtett távolság.

Mondhatjuk, sokfelé autóztunk a LEAF-fel, és az elmúlt napok leforgása alatt máris számos tapasztalattal, s persze élménnyel gazdagodtunk. Ha olvasóink esetleg nem követték volna eddig a 40 kWh-s akkupakkal szerelt Nissan LEAF kalandjait az Autóaddikt.hu-nál, a Techaddikt.hu-nál, illetve a Napimagazin.hu-nál (pluszban még hamarosan a Szépségnapló.hu-n is), akkor érdemes az ebben a mondatban elterülő linkekre kattintani, és utólag visszaolvasni azokat.

Bízunk benne, hogy a cikkekből tényleges infót tudnak meríteni mindazok, akik Nissan LEAF vásárlásán törik a fejüket, vagy azok is, akiket csak pusztán, mint high-tech jelenség érdeli a LEAF.

Cikksorozatunkat az elkövetkezendő hetekben is folytatjuk természetesen, mindig kerítve valami olyan érdekes témakört, amely valamelyik felületünkön remekül helytáll. A témák kimeríthetetlenek, a napi helyzetszituációk pedig adják magukat – kiváltképp, ha elektromos autózásról, és konkrétan egy Nissan LEAF-ről van szó.

Együttműködő partnereink: Nissan Magyarország, Nissan Solymár-Szalay Kft., Huawei, HTC, Acer