AutóAddikt Hírek Vietnami Motorkerékpár Show: bemutatják a Yamaha 04GEN Dizájn Koncepciót

Vietnami Motorkerékpár Show: bemutatják a Yamaha 04GEN Dizájn Koncepciót

A Yamaha ma jelentette be, hogy a 2016-os Vietnami Motorkerékpár Show-n kiállítják a 04GEN robogó design koncepciómodellt.

yamaha-04gen-koncepcio-2016-autoaddikt

Az április 7-e és 11-e között Ho Si Minh városában megrendezésre kerülő show lesz az első Vietnamban megtartott motorkerékpár show esemény.

A 04GEN a „RUN-WAY” koncepció alapján lett kialakítva, amely egy méltóságteljes eleganciát tükröző és kívül-belül bájos nő képét idézi fel.

A hagyományos robogókarosszériákhoz képest – melyek külső elemekkel elrejtik a vázat – a 04GEN esetén félig átlátszó idomokat használnak.

A gyönyörűen megtervezett belső szerkezet megmutatásával könnyedebbé tettük a tiszteletet parancsoló vázat, és olyan új dizájnt hoztunk létre, amely a belső és a külső részek összehangolásával teremt páratlan szépséget.

A Yamaha Motor alapításától kezdve központi értékeként kezelte a pozícionált kialakítást a termékek létrehozása során. 2013-ban megalkotta a „kifinomult dinamizmus” tervezési filozófiáját, és olyan termékek kifejlesztésébe fektet energiát, amelyeken keresztül megvalósítható a Yamaha egyedülálló stílusa.

Ezen filozófia alapján a Yamaha Motor eddig három dizájn koncepciót jelentett be: 2014-ben az elöl két kerékkel rendelkező 01GEN crossover motorkerékpárt, szintén 2014-ben a csábos, elektromos meghajtású 02GEN kerekesszéket, valamint 2015-ben a 03GEN-t, ami választható színekkel és anyagokkal spékelte meg a TRICITY modellt.

A Yamaha Motor továbbra is minden lehetőséget kihasznál a GEN dizájn koncepció bemutatására és népszerűsítésére.