AutóAddikt Magazin 2021 októberében ismét Concorso d’Eleganza Villa d’Este!

2021 októberében ismét Concorso d’Eleganza Villa d’Este!

Most már biztos: 2021. október 1-3 az új időpont.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este szervezői – a BMW Group Classic és a Grand Hotel Villa d’Este – nagy örömmel erősítik meg a történelmi járműkülönlegességek legendás szépségversenyeként ismert esemény idei felvonásának október 1-3. közötti időpontját. A koronavírus-járvány elleni globális küzdelem számos aspektusban bizakodásra ad okot, amely – a világ minden tájáról érkező résztvevőit és vendégeit tekintve – kulcsfontosságú a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2021 számára.

Az esemény szervezői ezért is döntöttek úgy, hogy a 2021-es felvonást kissé szűkebb körben, korlátozott körülmények között rendezik meg: a kiállítás idén nem érinti a Villa Erba luxusszálloda parkját és elmarad a Concorso di Motociclette motorkerékpár-szépségverseny is. A Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2021 eseménynek péntektől vasárnapig a Grand Hotel Villa d’Este ad otthont.

A szakmai zsűri a számtalan beérkezett regisztráció alapján már meg is nevezte az idei járműszépségverseny nyolc kategóriáját:

A – Twentieth Century Style: From Horseless Carriage to Racy Roadster

B – The Art Deco Era: Space, Pace and Grace

C – Showroom Showdown: Britain and Germany Battle for Luxury Supremacy

D – Granturismo all’Italiana: Finding the Perfect GT Formula

E – Big Band ‘40s to Awesome ‘80s: Five Decades of Endurance Racing

F – A Passion for Perfection: Celebrating 90 Years of Pininfarina

G – The Birth of the Supercar: Latin Performance Landmarks

H – The Next Generation: Hypercars of the 1990s

A 2019-es osztatlan siker után a Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2021 ismét néhány résztvevő exkluzív utazásával, a Villa d’Este Prelude Tour felvezető kirándulással veszi kezdetét. A túrát idén szeptember 30-án, csütörtökön rendezik meg a Comói-tó partján, Cernobbio városából indulva, Bellagio-n és Asso-n keresztül, egészen vissza Como-ig. A járműkülönlegességeket minden érdeklődő körbecsodálhatja Bellagio-ban, ahol a konvoj délben megpihen.

A Concorso d’Eleganza Villa d’Este szervezői 2021-ben is számítanak a sajtó kiemelt figyelmére. A számos országból érkező újságírók és fotóriporterek munkáját ezúttal is egy médiaközpont támogatja majd az esemény helyszínén.

HIRDETÉS
Előző cikkToyota: az élet újrajátszotta az ikonikus magyar reklámfilmet
Következő cikkLexus LFA, több mint egymillió euróért