AutóAddikt Hírek A Pappas Auto bővíti márkaportfólióját: Alfa Romeo szalon épül

A Pappas Auto bővíti márkaportfólióját: Alfa Romeo szalon épül

Bővíti márkaportfólióját a Pappas Auto Magyarország Kft. A Mercedes-Benz, smart, Jeep, Kia, Lancia és Fiat személygépkocsijai mellé hetedikként a patinás olasz márka, az Alfa Romeo csatlakozik.

alfa-romeo-giulia-2016-autoaddikt-003

A Pappas Auto kínálatában megjelenő harmadik olasz márka több mint száz évre visszanyúló, gazdag tradícióihoz méltóan exkluzív környezetben talál otthonra. Az Alfa Romeo termékpalettája a Pappas Auto budapesti, a Kárpát utca és a Pannnónia találkozásánál működő központjában, egy kifejezetten az olasz autógyártó követelményeinek megfelelően épülő autószalonban mutatkozik be. Az ünnepélyes szalonavatót a Pappas Auto 2016. októberének és novemberének fordulójára ütemezi, összhangban az Alfa Romeo értékesítés elindításával.

Az összesen 440 négyzetméteres szalon területén a Pappas Auto a márka valamennyi elérhető új modelljét felvonultatja, valamint teljes körű és magas szintű márkaszerviz szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. A nagyszabású beruházás révén az Alfa Romeo iránti, az elmúlt években erőteljesen megnövekedett érdeklődés és vásárlói igények végre válaszra találhatnak.

“Az Alfa Romeo név garancia a sportos vezetési élményt kínáló személyautókra, amit a márka szerelmeseinek tapasztalatai magas fokon igazolnak. Vállalatunk az Alfa Romeo értékesítés megkezdésekor életbe lépő nyitási kedvezmények kidolgozásánál azt a célt tartotta szem előtt, hogy ajánlataink mind az Alfa szerelmesei, mind a márkával szimpatizáló új ügyfeleink számára meggyőzőek legyenek.” – nyilatkozta Gergely Péter. A márkavezető fontosnak tartja, hogy a Pappas Auto új szalonjában az érdeklődők elégedettségét ne csak a kiemelkedően kedvező ajánlatok, hanem a különleges vezetési élményt kínáló Alfa Romeo modellek is garantálják.

A Pappas Auto új Alfa Romeo szalonjába megérkezik az év legjobban várt modellújdonsága az Alfa Giulia is, amelyet az európai piacokon rendkívül kedvezően fogadtak. Az új modellcsaládot háromféle felszereltségi szinten (Giulia, Super és Quadrifoglio), valamint háromféle motorváltozatban kínálják majd. A 2.0 turbo benzines változat 200 LE-vel és 8 sebességes automata váltóval, a 2.2 turbo dízel 150 vagy 180 LE-vel, 6 sebességes kézi, vagy 8 sebességes automata váltóval mutatkozik be.

A kizárólag a Quadrifoglio kivitelben elérhető 510 lóerős V6 BiTurbo benzinmotor műszaki jellemzői és menetteljesítményei szempontjából egyaránt egyedülálló erőforrás, amely új etalont hoz létre a márka számára. A Ferrari technológiái és műszaki képességei által ihletett motor teljes egészében alumíniumból készült, teljesítménye 510 lóerő és mindössze 3,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára. Az Alfa Romeo Giulia leginkább a sportos és különleges vezetési élményre vágyó vásárlók számára mutat vonzó lehetőséget. A modellekhez a Pappas Auto rendkívüli nyitási akciót tervez.

A Pappas Auto Magyarország Kft. Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb autókereskedése, amely az elmúlt évtizedben töretlenül bővítette márkaportfólióját és emelte ügyfelei számára nyújtott szolgáltatásainak minőségét. Magyarországon a vállalat hét telephelyén több mint 500 munkatársával áll ügyfelei rendelkezésére.