AutóAddikt Magazin A Pókember: Hazatérés című filmben debütál az új Audi A8

A Pókember: Hazatérés című filmben debütál az új Audi A8

A hivatalos világpremier előtt már a mozivásznon találkozhatunk az új Audi A8 modellel.

A prémium márka zászlóshajója a Marvel kasszasikerében, a „Pókember: Hazatérés” című filmben vendégszerepel, amely világszerte júliusban érkezik majd a mozikba. Így a mozilátogatók lesznek az elsők, akik megpillanthatják az Audi luxusmodelljét a film június 28-i bemutatóján Los Angelesben.

A Marvel történetében Tom Holland alakítja Peter Parker szerepét, akit sofőrje, Happy Hogan (Jon Favreau) szállít az új Audi A8 L autójában. A filmrészlet bepillantást enged az új szedán orrkialakításába illetve oldalsó formatervébe. Ezen kívül a mozirajongók ízelítőt kapnak az Audi műszaki újdonságaiból is, mint amilyen a forgalmi dugóban önvezető üzemmódban közlekedő A8 modell is. A filmben Happy vezetés közben leveszi a kezét a kormányról és mintegy varázsütésre az autó magától folytatja a kanyarodást. Az Audi AI traffic jam pilot rendszerének köszönhetően – amennyiben az be van kapcsolva – az Audi A8 átveszi a vezetés feladatát.

Az A8 mellett két másik Audi modell is vendégszerepel a Pókember: Hazatérés című filmben. Tony Stark hagyományosan egy Audi R8 V10 Spyderben foglal helyet, míg Peter Parker egy Audi TTS Roadster volánja mögé ül. Az új Audi A8 hivatalosan július 11-én mutatkozik be a nagyközönségnek a barcelonai Audi Summit (www.summit.audi) alkalmával. A Pókember: Hazatérés című film, benne az új Audi A8 modellel pedig júliustól látható a mozikban világszerte.

Előző cikkAbarth 695 Rivale: Abarth teljesítmény, Riva elegancia
Következő cikkMásodik lett Le Mans-ban GTE Pro kategóriában a Ford Chip Ganassi Racing