AutóAddikt Exkluzív 1997 Mercedes-Benz S420 W140 projekt A Victor’s Customs végzi az 1997-es Mercedes-Benz S420 W140 hátsó ülőlapjának korrekcióját

A Victor’s Customs végzi az 1997-es Mercedes-Benz S420 W140 hátsó ülőlapjának korrekcióját

Amolyan megelőző hadműveletet hajtunk végre 1997-es projektautónk, az 1997-es Mercedes-Benz S420 W140 hátsó ülőlapjának kapcsán. Szakadás, varrás, rendbetétel.

Pár hónapja már, hogy észrevettük: a hátsó ülés ülőlapjának egyik oldalán szakadásnyom látható. Egyelőre apró, és tulajdonképp nem is szakadás még, csak felfeslés. Határeset, viszont bármelyik pillanatban tovább szakadhat. Akár a varrásnál, akár a bőrnél. Utóbbi a kellemetlenebb.

Korábban már működtünk együtt a Victor’s Customs-szel, akkor egy könyöktámasz felső részét újították meg. Gyönyörű munkát végeztek, úgyhogy most sem volt kérdés, hogy őket válasszuk.

Így hát leadtuk nekik az őlőlapot, hamarosan elkészül a korrekció. A restaurálás folyamatáról pedig képes beszámolót készítünk, mellyel hamarosan jelentkezünk.

Együttműködő partnerek: Mercedes-BenzClassic Vehicle HungaryVictor’s CustomsZöld AutószervizMerciBolt.huMercedes Alkatrészek Újpest,Hankook Tire MagyarországULOLoctite (Henkel Adhesives)Olajshop.hu

Fotó: Autóaddikt