AutóAddikt Magazin Átadták a százötvenezredik autót a BMW Welt-ben

Átadták a százötvenezredik autót a BMW Welt-ben

Múlt hét péntek különleges nap volt a BMW Welt történetében, hiszen a bajor gyártó 2007-ben megnyitott élménykomplexuma immáron százötvenezredik járműátadásához érkezett.

shannon-lantzy-jared-lantzy-bmw-welt-150-ezredik-autoaddikt

A jubileumi tulajdonosok, Shannon és Jared Lantzy egészen az Egyesült Államokból, a Maryland állami Silver Spring-ből utaztak Németországba, hogy a BMW Welt-ben vegyék át vadonatúj autójukat, egy BMW 328i xDrive Sports Wagon modellt*. A rendhagyó ünnepséget követően a BMW Group exkluzív látogatásra invitálta a párt a BMW müncheni gyárába és a BMW Welt-be.

Kontinenseken átívelő utazás a vezetés élményéért

Új autót vásárolni mindig különleges érzés, látványos járműátadásaival azonban a BMW Welt mindezt életre szóló élménnyé varázsolja. Olyannyira, hogy 2007-es megnyitása óta a világ minden tájáról érkeztek ügyfelek a BMW Welt-be, hogy a bajor gyártó otthonában találkozzanak először kiválasztott kedvencükkel. Shannon és Jared Lantzy párosa a százötvenezredik, aki a BMW élménykomplexumában vehette át vadonatúj autóját. A jubileumi BMW 328i xDrive Sports Wagon tulajdonosait eme különleges alkalomból Oliver Rademacher, a BMW Welt látogatóközpontjának és járműátadási részlegének vezetője köszöntötte, miközben a komplexum dolgozói hatalmas számokat felemelve írták ki a magasba, hogy „150.000”. Az Egyesült Államokból érkező páros a BMW Welt minden munkatársának külön köszönetét fejezte ki a nagyszerű fogadtatásért és a felejthetetlen élményért.

„Az elmúlt közel nyolc esztendőben összesen százötvenezer új autót adtunk át a BMW ügyfeleinek, akik a káprázatos modellek mellett életre szóló élménnyel is gazdagodtak nálunk. Az új autó átvétele mindig különleges érzés, és mi ezt igyekszünk a legmagasabb fokú élménnyé varázsolni. Ügyfeleink a világ minden tájáról nagy szeretettel érkeznek hozzánk” – fogalmazott Oliver Rademacher.

Miután átvették új autójuk kulcsait, a 35 éves szaktanácsadó és férje a BMW Group jóvoltából különleges látogatáson vehettek részt a BMW Welt-ben és a bajor gyártó müncheni üzemében, ahol a gyártási és összeszerelési folyamat kulisszái mögé is bepillantást nyertek.

Egy kézzelfogható, életre szóló élmény

Az ünnepélyes járműátadás a BMW Welt egyik kulcsfontosságú funkciója. Az élménykomplexum központi csarnokát úgy építették meg, hogy az új autóval való első találkozás felejthetetlen emlék legyen a BMW minden ügyfele számára.

A BMW Welt idén számos ünnepélyes rendezvénynek és gálaestnek is otthont adott. Szeptemberben itt vehette át a tízmilliomodik 3-as limuzint a BMW egyik bajorországi, járművezetési oktatóként dolgozó ügyfele, majd október végén ugyanitt adta át tulajdonosának a vadonatúj BMW 7-es sorozat első képviselőjét is a bajor gyártó. A „Luxury 7” elnevezésű rendezvényen számos meghívott, kiemelkedő személyiség is tiszteletét tette.

2015-ben több mint 22 000 új autót adott át ügyfeleinek a bajor gyártó a BMW Welt-ben. Az élménykomplexum kiállítócsarnoka felett húzódó „nagyszínpad” naponta 80-120 járműátadásnak ad otthont, de nem ritka a napi 160 felejthetetlen találkozás sem. Az ünnepélyes járműátadások csúcspontja az, amikor az új tulajdonosok először gurulnak ki München útjaira kiválasztott kedvencükkel.

A BMW Welt a világ minden tájáról vonzza az ügyfeleket

A BMW Egyesült Államokban és Kanadában élő ügyfelei új autó vásárlásakor egy különleges, „Európai átadás” elnevezésű csomagot is megrendelhetnek, amely a BMW Welt-béli ünnepélyes járműátadáson túl egy exkluzív európai autózást is magába foglal, az öreg kontinens leggyönyörűbb nagyvárosainak érintésével. A bajor gyártó élménykomplexumába idén a világ minden tájáról érkeztek ügyfelek, köztük egy harmincöt fős kanadai csoport is, amelynek tagjai hat nap alatt hat európai országon utaztak át vadonatúj autójukkal, mintegy 1 000 kilométeren. A felejthetetlen utazás után a BMW Group megszervezte, hogy a csoport autóit hajókkal szállítsák át a tengerentúlra, ahol az ügyfelek ismét volán mögé ülhettek a vezetés élményéért.

Előző cikkNissan: a jövő töltőállomása
Következő cikkA Lexus RX kitűnő gyalogosvédelmi teljesítményt nyújt – megvan az Euro NCAP vonatkozó tesztje