AutóAddikt Magazin Az Év Önkéntes Vállalati Csapata díjat nyert a Ford

Az Év Önkéntes Vállalati Csapata díjat nyert a Ford

Az AmCham kiemelkedő vállalati önkéntes progarmokat díjazó elismerését a Ford nevében Szaniszló Zsuzsanna, Gálosi Krisztina és Szabó Attila vették át.

Az Év Önkéntes Vállalti Csapata díjjal ismerte el az AmCham Alapítvány a Ford-os dolgozók önkéntes munkáját Magyarországon.

Az idén 30. születésnapját ünneplő Amerikai Kereskedelmi Kamara Alapítvány, melynek célja a tartósan, vagy váratlan esemény miatt segítségre szorulók, elsősorban gyermekek, az őket ellátó vagy segítő intézmények, szervezetek pártfogása, illetve az egészségügyi vagy szociális állapotuk miatt hátrányos helyzetbe került – elsősorban gyermekek – támogatása Magyarországon, hosszútávú együttműködő partnerre talált A Ford Közép és Kelet Európai szervezetében.

A Ford közel 600 munkavállalójának aktív bevonásával évről évre valósítanak meg hazánkban rászoruló gyerekek számára tervezett programokat, melyet a Ford globális társadalmi szerepvállalási programját gondozó Ford Fund alapítvány is aktívan támogat.

Az AmCham Alapítvány által támogatott idei program keretében Ford önkéntesek segítségével és szervezésében 3 napos erdei iskolai táboroztatáson vehetett részt közel 60 rászoruló kisgyermek és nevelőik, ahol szükséges anyagi források biztosításán kívül a gyermekek étkeztetését és programjainak szervezését is a Ford munkatársai vállalták magukra.

A program sikerének elismeréseként vehette át az Év Önkéntes Vállalata díjat az Amerikai Kereskedelmi Kamara Alapítványtól a program két főszervezője, Gálosi Krisztina és Szaniszló Zsuzsa, valamint a Ford regionális igazgatója, Szabó Attila.