AutóAddikt Magazin Az utolérhetetlen tesztmotorozás versenyét hirdeti meg a Harley-Davidson

Az utolérhetetlen tesztmotorozás versenyét hirdeti meg a Harley-Davidson

2016-ra a Harley-Davidson az egyéni megjelenés vezérelvre fókuszál a frissített Dark Custom modellek bejelentésével, a teljesítmény és stílus fejlesztések teljes skálájával és egy izgalmas új versenyt hirdet.

harley_davidson_iron_883_autoaddikt

A Harley-Davidson meghirdeti Európa, Közel Kelet és Afrika motorosai számára Egyszer az életben versenyét.

Egyszerűen csak vidd el egy tesztútra bármely Harley-Davidson Dark Custom motorkerékpárt, például az újratöltött 2016 Iron 883 vagy Forty-Eight modellt, és máris beneveztél a játékba, hogy megnyerd a te saját Dark Custom motorodat, amit Dais Nagao Harley-Davidson designerrel közösen terveztek meg.

A győztes motoros bármely Dark Custom motorkerékpárt választhatja, és együtt dolgozhat Nagao-val, hogy megtervezze álmai motorját Milwaukee-ban, az Egyesült Államokban. A tervezés befejeztével a járművet a helyi Harley-Davidson kereskedő építi meg.

A nyeremény tartalmaz egy exkluzív VIP utazást is Milwaukee-ba a Harley-Davidson otthonába, ahol a helyi hotelben szállást, Harley-Davidson Múzeum belépőt, és további helyi sport és zenei rendezvényekre szóló jegyeket kap ajándékba.

Az utolérhetetlen tesztmotorozás élménye itt nem ér véget, hiszen tartalmaz, egy Kaliforniai látogatást is, melynek a költségeit szintén a Harley-Davidson állja. Kaliforniai tartózkodásának alkalmára a nyertes megkapja egy Dark Custom motor kizárólagos használatát, egy idegenvezetett túrát az LA Custom Culture megtekintésére, szörf órákat, koncert és motoros rendezvény jegyeket.

A figyelemre méltó élmények megörökítésére a Harley-Davidson felajánl egy kamerát, ezzel biztosítva, hogy a nyertes rögzíthesse és megoszthassa az utazás minden élményét.

Az élményt még teljesebbé teszik az éttermi asztalfoglalások és az ajándék ruházat a Harley-Davidson® Black Label Collection-ből.

A játékban való részvételhez egyszerűen csak foglalj időpontot egy Harley-Davidson’s Dark™ Custom (Harley-Davidson Street 750, Iron 883, Forty-Eight®, Street Bob®, Street Bob® Special and Fat Bob) tesztmotorozásra. Időpontfoglaláshoz klikkelj a www.h-d.com/testride -ra, hogy megtaláld a legközelebbi Harley-Davidson kereskedést.

Ha a nyertes már vásárolt egy Dark Custom motorkerékpárt a teszt motorozás és a promóció vége között (2015. szeptember 1 – október 31.) akkor a Harley-Davidson visszatéríti annak árát és Dais Nagao a már megvásárolt járművet tervezi át.