AutóAddikt Autó-motorsport Belgiumban folytatódik a FIA Kamion EB 2016, Kiss Norbi már készülődik

Belgiumban folytatódik a FIA Kamion EB 2016, Kiss Norbi már készülődik

A hétvégén a belgiumi Zolder-ben folytatódik a Kamion EB, ami ahogy az elmúlt években is láthattuk egy nagyon nehéz és veszélyes helyszín, kicsi bukóterekkel és betonfalakkal övezve. Mindig izgalmas versenyekre van kilátás, így ezen a hétvégén is érdemes lesz követni az eseményeket.

kiss-norbi-kamion-eb-2016-7-verseny-asus-autoaddikt

Sűrű hetek után Norbinak lehetősége volt egy hétvégét pihenni, amire nagyon szükség volt: “Hihetetlen hetek vannak mögöttem, a készülődéssel, a hazai hétvégével Hungaroringen, valamit rögtön utána pihenő nélkül a cseh futam elképesztő nehéz és fárasztó volt. Még arra sem volt igazán lehetőségem hogy megköszönjem a támogatóimnak, a szurkolóimnak és a verseny szervezőinek az egész hétvégét. Tényleg, köszönöm, elképesztő hangultatot varázsoltatok a Hungaroringre nekem azon a hétvégén. Szuper hír hogy már 2017-re is megvan az időpontja a Hungaroringnek, és fixen benne van a versenynaptárban! Ezek után Csehország nehéz volt, nagyon elfáradtam, elmondhatatlanul kellett ez a másfél hét szünet a bajnokságban, és ez az egy hétvége amit sikerült otthon töltenem, úgyhogy kicsit újult erővel vágok neki Zolder-nek. Nem lesz könnyű hétvége ez sem, az biztos, mert a pálya karakterisztikája nem fekszik még a mostani csomagunknak, de azért mindent megteszek hogy meg tudjam tartani a harmadik helyet a bajnokságban, amiért most négyen is harcban vagyunk. Izgalmas lesz, az biztos.” – mondta Norbi reménykedve.

Péntek délután szabadedzések, majd szombaton és vasárnap is délután két két versenyfutammal folytatódik tehát a Kamion EB bajnoksága, melyet a következő linkeken lehet követni majd:

http://www.fiaetrc.com/live

https://www.facebook.com/drivernorbikiss/

http://www.kissnorbi.com/

https://www.instagram.com/drivernorbi/