AutóAddikt Exkluzív DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés projekt DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés – 15. lapszám: alvázkeret burkolatainak beillesztése

DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés – 15. lapszám: alvázkeret burkolatainak beillesztése

A DeAgostini Wartburg 353 1:8 15. lapszáma remek kiegészítőket tartalmazott az alvázkeret elülső részének befejezéséhez.

Konkrétan megjöttek a burkolatok, valamint azok a felfogató klipszek, amelyek majd a későbbiekben az autó kábelezését fogják megtartani, elvezetni.

Elsőként a klipszeket kellett a helyükre illeszteni. Összetett munka volt ez, mivel a kampókat tartani kellett mindaddig, amíg a burkolatok a helyükre nem kerültek, és nem egy esetben kiugrott a helyéről az apró műanyag.

Tehát ez többszöri nekifutásra tudott csak megvalósulni – így máris igaz az aranyszabály, miszerint vannak kevesebb alkatrészt tartalmazó lapszámok, de legalább annyit kell velük pepecselni, mint a több összetevős lapszámok esetében.

A klipszek, burkolatok mellett a főfékhenger, valamint a kuplungbowden is a helyére került.

Rendeld meg ezt a fantasztikus kiadványt  a kiadó weboldaláról a link segítségével, használd a WARTBURGAUTOADDIKT promóciós kódot és élvezd az előfizetéssel járó előnyöket!