AutóAddikt Exkluzív DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés projekt DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés – 47. lapszám: az első kipufogódob részei,...

DeAgostini Wartburg 353 1:8 építés – 47. lapszám: az első kipufogódob részei, leömlőcsonk, takarólemez

Szimpla feladattal folytattuk a Wartburg 353 1:8 DeAgostini építését.

Most az első kipifugódob került a helyére. Itt volt egy kis nüansz, ugyanis a lapszám két egyforma alkatrészt tartalmazott – két dob-burkolatot, amelyek ugyanolyanok voltak. Rögvest írtunk a Suvet ügyfélszolgálatnak, akik szinte instant reagáltak is az észrevételünkre: nagyon kedvesen kezelték a kérdést, és hozzávetőlegesen 2 napon belül meg is érkezett a korrekció részükről, a duplikált alkatrész helyettesítése, pótlása.

A motor felőli cső rögzítésre került a dob burkolatba, majd a felső rész következett, amely megkapta a leömlőcsövet. Utána az eddig összeszerelt Wartburgot megfordítottuk, alvázzal felfelé, majd a leömlőcső részt átbújtatva a helyére illesztettük az első dobot. A leömlőt természetesen rögzítettük a motor oldali leömlő-részhez.

Jöhetett az alsó dob-rész a teljes kipufogórendszerrel. A dob burkolatot kettő csavarral rögzítettük, majd a kipufogócső felső részét is odaerősítettük az alvázhoz egy-egy csavarral.

Végezetül pedig a dob megkapta burkolatát, így a csavarok máris takarásba kerültek.

Rendeld meg ezt a fantasztikus kiadványt  a kiadó weboldaláról a link segítségével, használd a WARTBURGAUTOADDIKT promóciós kódot és élvezd az előfizetéssel járó előnyöket!