AutóAddikt Hírek Díjat kapott a SEAT Ateca Angliában

Díjat kapott a SEAT Ateca Angliában

A SEAT Ateca-val az élen az Auto Express értékelésében kiválóan szerepelt, és elismerést aratott a díjazottak között a SEAT Leon, mely harmadszor nyert a kompakt családi autók kategóriájában, a SEAT Leon ST, mely elhódította a kombi kategória elismerését, míg a SEAT Leon Cupra 290 másodszor nyert a vad háromajtósok között, a SEAT Alhambra pedig az egyterűeknél vitte el a pálmát.

seat-ateca-elismeres-anglia-2016-autoaddikt

Graham Hope az Auto Express főszerkesztője“A SEAT Ateca meggyőzően nyitott a crossover osztályban, és ez különösen fontos első lépés a SEAT részéről. Minden olyan megtalálható benne, ami kiemelkedő a SEAT Leon-nál, vagyis első osztályúan néz ki, remek menettulajdonságokkal és teljesítménnyel rendelkezik, ugyanakkor megfelelően praktikus és kiváló az ár-érték aránya. Ezért elsőrangú választás az új crossover autókat kereső vásárlók számára.” – fejtette ki Graham Hope, az Auto Express főszerkesztője.

A brit lap szavazásának zsűrije lényegében visszaigazolta az Auto Express első SEAT Ateca tesztjében adott ötcsillagos értékelését. A SEAT Ateca 2.0 TDI 150 XCELLENCE 4Drive típusról a lap azt írta, hogy „szorosan a SEAT Leon nyomában halad kategóriájának csúcsára törve”. A díj kapcsán a SEAT UK igazgatója megemlítette, hogy szeptemberi a bevezetés előtt már 13.000 érdeklődő jelezte vásárlási szándékát.

Előző cikk2019-ig versenyben a Ford GT
Következő cikkÚj otthonba költözött a BMW Group Classic, számtalan járműlegenda a falak közt