AutóAddikt Magazin Dobogós helyezést ért el a Dunlop Sport BlueResponse gumiabroncs

Dobogós helyezést ért el a Dunlop Sport BlueResponse gumiabroncs

A nagyteljesítményű abroncsairól ismert Dunlop bejelentése szerint a Dunlop Sport BluResponse abroncsok hat vezető, független abroncsteszten értek el dobogós helyezést, amelyeket Európa rangos sajtóorgánumai végeztek.

dunlop_sport_bluresponse_autoaddikt

A Sport BluResponse különböző méretű abroncsainak tesztelése 2014 májusa és novembere között zajlott, az eredményeket pedig februártól kezdődően tették közzé. Ezek az eredmények is bizonyítják a Dunlop elkötelezettségét a teljesítmény, valamint a kivételes nedves és száraz fékhatással, és üzemanyag-takarékos kialakítással rendelkező gumiabroncsok iránt.

A Sport BluResponse hat rangos abroncsteszten is bebiztosította a dobogós helyezést, amit az alábbi kiadványok tettek közzé: ÖAMTC / TCS és ACE-Lenkrad / GTÜ / ARBÖ, “különösen ajánlott” minősítéssel; Auto motor und sport, illetve Auto Straßenverkehr “ajánlott” minősítéssel; ADAC/Stiftung Warentest „jó” minősítéssel, valamint a Teknikens Värld.

„Örömmel tölt el minket, hogy a Dunlop Sport BluResponse számos európai szaklap szerint ennyire jól teljesített a versenytársakkal szemben” – nyilatkozta Hans Vrijsen, a Dunlop EMEA-régióért felelős marketingigazgatója. „Célunk, hogy olyan abroncsok kerüljenek a piacra, amelyek illenek a fogyasztók felgyorsult életviteléhez és az úton előforduló számos helyzethez egyaránt. Büszkék vagyunk, hogy ezek az eredmények tükrözik elhivatottságunkat az első osztályú termékek gyártása iránt.” – tette hozzá.

 

A Sports BluResponse teljesítményén kívül a Sport Maxx RT is első helyet ért el a Gute Fahrt tesztjén, „nagyon jó” minősítéssel, az SP QuattroMaxx pedig második helyezést és „különösen ajánlott” minősítést ért el az Off Road magazin tesztjén.

 

 

Előző cikkHétvégi kettős BMW-győzelem
Következő cikkÁtadták az első hazai Nissan E-NV200 modellt