AutóAddikt Újdonságok Genfben megtekinthető lesz az új Ford Focus RS és a Ford GT

Genfben megtekinthető lesz az új Ford Focus RS és a Ford GT

A Ford a 2015-ös, 85. Genfi Autókiállításon az európai nagyközönség számára is bemutatja a vadonatúj Focus RS és Ford GT modelleket.

ford_focus_rs_2015_001

Jim Farley, a Ford ügyvezető alelnöke és egyben a Ford Európa, Közel-Kelet és Afrika elnöke, valamint Raj Nair, a globális termékfejlesztésért felelős csoportszintű alelnök március 3-án 10:30 órakor tart sajtótájékoztatót a Ford standján.

A 2015-ös Genfi Autókiállítás lesz az első autóipari szakkiállítás, ahol a Ford bemutatja a vadonatúj Focus RS nagy teljesítményű ferdehátút, és itt áll Európában először reflektorfénybe a vadonatúj Ford GT szupersportkocsi is. A Ford az európai piacra szánt teljes Ford Performance modellkínálatot felvonultatja Genfben, köztük az új, benzin- és dízelmotoros Focus ST-t, valamint a Fiesta ST-t is.

ford_gt_2015

A rendezvény látogatói az új Ford Mustang Fastback és Convertible változatokat is megcsodálhatják. Jim Farley, a Ford ügyvezető alelnöke és a Ford Európa, Közel-Kelet és Afrika elnöke, valamint Raj Nair, a globális termékfejlesztésért felelős csoportszintű alelnök március 3-án 10:30 órakor tart sajtótájékoztatót a Ford standján, a genfi PalExpo 5. csarnokában. A Ford standján március 4-én a Ford Performance termékcsalád is látható lesz, mellettük pedig megjelennek a vadonatúj Ford Edge, Kuga és EcoSport SUV-k, a vadonatúj Mondeo, valamint a vadonatúj S-MAX és az új Focus sportos, dinamikus és gazdagon felszerelt változatai.