AutóAddikt Újdonságok Genfi Autószalon 2016: megújult Volkswagen up! tanulmány

Genfi Autószalon 2016: megújult Volkswagen up! tanulmány

Az idei, 86. Genfi Autószalonon a Volkswagen márkánál két modell áll a figyelem középpontjában: egyrészt bemutatkozik az up! városi kisautó új változata, amely hamarosan nem mindennapi extrafelszereltségek sorával és továbbfejlesztett okostelefon-integrációval jelenik meg a piacokon. Másrészt pedig egy lélegzetelállító tanulmányautóval készül a wolfsburgi székhelyű vállalat, amely ezzel a divatos, megfizethető SUV modellel új színt visz a kompakt kategóriába.

volkswagen-up-tanulmany-2016-genf-autoaddikt

Az erőteljes benzines erőforrásokkal (elérhető a 66 kW/90 LE teljesítményű változat is*), kedvező fogyasztású földgáz hajtással vagy tisztán elektromos hajtással elérhető új up! modellnél a választható erőforrások tekintetében kívánni sem lehetne többet. A számos modellváltozat mellett, mint amilyen a három különböző felszereltségi szint, a cross up változat vagy a tágas, 2 üléses load up! verzió, további új külső fényezésekkel, üléskárpit típusokkal, műszerfal-betétekkel és ellenállhatatlan dekorfóliákkal tehető minden egyes up! modell egyedivé és még karakteresebbé. Újdonság még az okostelefon-integráció, amely a Volkswagen applikáció segítségével hozzáférést biztosít a navigációs, zenei és a járműinformációkhoz. Ezen kívül az audio rendszer specialista amerikai BeatsAudioTM 300 watt teljesítményű hangrendszere is elérhető a Volkswagen városi kisautójának „up! beats” névre hallgató változatában.

Egy határozott SUV modelloffenzíva kezdeteként érkezik a Volkswagen új tanulmányautója, amely a hétköznapi használhatóság mellett egy teljesen új autóipari megközelítést, életérzést is közvetít. Bemutatásával a Volkswagen betekintést enged egy teljesen új modellsorozatba és egy jövőbeni szériagyártású modell részleteibe. Működési elve szinte teljesen nélkülözi a kapcsolókat, így kötődve koncepciójában a márka BUDD-e tanulmányautójához, amely a las vegasi CES (Consumer Electronic Show) rendezvényén nyűgözte le a nemzetközi közönséget.