AutóAddikt Hírek Goodyear SealTech gumiabroncsok a vadonatúj Volkswagen Arteon modelleken

Goodyear SealTech gumiabroncsok a vadonatúj Volkswagen Arteon modelleken

A Goodyear bejelentette, hogy a Volkswagen gyári felszerelésként akkreditálta az új Arteonhoz a Goodyear legújabb SealTech technológiával rendelkező díjnyertes, ultramagas teljesítményű Eagle F1 Asymmetric 3 abroncsot.

A Goodyear legújabb bővített mobilitási megoldása, a SealTech, vulkanizálás utáni tömítő technológián alapul. A SealTech 5 mm-es átmérőig betapasztja az abroncs futófelületén keletkező lyukakat, ezzel kiváló és kiegyensúlyozott vezetést biztosít. A SealTech jelölés az abroncs oldalfalán lesz feltüntetve.

„Büszkék vagyunk, hogy tovább bővítettük portfóliónkat, és bevezethettük a Goodyear SealTech technológiáját a VW Arteonon. Mind az autógyártók, mind a vásárlók részéről egyre nagyobb az érdeklődés a bővített mobilitási megoldások iránt, mi pedig továbbra is befektetünk az olyan technológiák kifejlesztésébe, mint a SealTech, hogy kielégítsük ezt az igényt” – mondta Nick Harley, a Goodyear EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) OE fogyasztói részlegének ügyvezető igazgatója.

Az új Volkswagen Arteon egy négyajtós, ferdehátú kupé lenyűgözően innovatív, mégis gyakorlatias megjelenéssel. A kimagasló vezetési élmény érdekében az autót a Goodyear új SealTech technológiájával rendelkező Eagle F1 Asymmetric 3 abroncsokkal szerelik 225/55R17 97W és 245/45R18 96W méretekben.

Előző cikkA Lexus a Valerian után újabb szuperprodukcióban, a Fekete Párducban szerepel majd
Következő cikkSzélturbinákkal termelt árammal állít elő hidrogént a Toyota