AutóAddikt Újdonságok Goodyear gumikat kapott az új Alfa Romeo Giulia

Goodyear gumikat kapott az új Alfa Romeo Giulia

A Goodyear bejelentette, hogy új Eagle F1 Asymmetric 3 és Goodyear EfficientGrip Performance gumiabroncsait eredeti felszerelésként akkreditálták a várva várt új Alfa Romeo Giulia modellhez.

alfa-romeo-giulia-2016-autoaddikt-006

Az új Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 ultra nagy teljesítményű nyári gumiabroncsokat a nagy teljesítményű sedan és sportautó-vezetők igényei szerint fejlesztették ki, és a piaci specifikációknak megfelelően egyforma (225/45 R18 91 Y), illetve vegyes (225/45 R18 91 Y elöl és 255/40 R18 95Y hátul) összeállításban szerelhetők fel.

Mindkét méret a Goodyear RunOnFlat technológiájával, azaz megerősített oldalfalakkal készült, melynek köszönhetően a kocsival akár 80 km is megtehető[1] egy defekt után, a teljes abroncsnyomás elvesztése esetén is.

A Goodyear EfficientGrip Performance, a Goodyear üzemanyag-takarékosságot elősegítő abroncsai 205/60 R16 92W méretben lesznek felszerelve. Alacsony gördülési ellenállási jellemzőinek köszönhetően ez a méret tökéletesen illik a Giulia „AE” (Advanced Efficiency, azaz különlegesen hatékony) verziójára, melynek kialakításánál a CO2 kibocsátás csökkentése volt a legfőbb szempont.

Valamennyi abroncs AR jelölésű, ami azt jelenti, hogy azokat az Alfa Romeo eredeti felszerelésként jóváhagyta járműveihez.

Az új Alfa Romeo Giulia egyesíti magában a legjobb minőségű anyagokat, a legmodernebb technológiát, az aerodinamikus vonalvezetést és az optimális súlyeloszlást, a legmagasabb szintű teljesítményről nem is beszélve. Az Eagle F1 Asymmetric 3 abroncsokkal párosítva a Giuliában minden megvan a kiemelkedő fékteljesítményhez, valamint a kiváló kormányozhatósághoz és irányíthatósághoz száraz és nedves körülmények között egyaránt, ami ezáltal kényelmet és örömteli vezetést biztosít. A Goodyear EfficientGrip Performance gumiabroncs kiemelkedő teljesítményt nyújt a CO2 kibocsátás és az üzemanyag-takarékosság tekintetében is.

goodyear-efficient-grip-performance-alfa-romeo-giulia-autoaddikt

Büszkék vagyunk rá, hogy az Alfa Romeo Giulia projekt részesei lehetünk. Az Alfa Romeo által kiválasztott mindkét termék jó megoldás az olyan Giulia vezető számára, akinek egyaránt fontos, hogy bármilyen körülmények között kormányozható legyen az autója és kiemelkedő vezetési élményben is részesüljön, ugyanakkor az üzemanyag-takarékosságra is ügyel, ami lényeges tényező mind a gyártók, mind a felhasználók számára” – mondta el Nick Harley, a Goodyear EMEA régióbeli OE felhasználói részlegének ügyvezető igazgatója.