AutóAddikt Hírek Ismét ingyenes GreenGo-regisztráció a szmogriadó ideje alatt

Ismét ingyenes GreenGo-regisztráció a szmogriadó ideje alatt

Megint szmogriadó van a fővárosban, ismét magas a légszennyezettség. Ezt a saját bőrünkön is érezzük: többet köhögünk, tüsszögünk, fújjuk az orrunkat. A GreenGo segít.

A mérőállomásokon a porszennyezettség szintje meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket, ezért Tarlós István főpolgármester elrendelte a szmogriadó tájékoztatási fokozatát. A Fővárosi Önkormányzat azt kérte a budapestiektől, hogy a további romlás elkerülése érdekében a kertvárosi peremkerületekben lehetőség szerint mérsékeljék a szilárd- és olajtüzelésű berendezések használatát, továbbá lehetőség szerint szüneteltessék az egyéni gépjárműhasználatot, részesítsék előnyben a közösségi közlekedést.

Felelős és tudatos szolgáltatóként kötelességünknek érezzük, hogy a mi szerény eszközeinkkel megint hozzájáruljunk ahhoz, hogy a kialakult helyzetben is élhető(bb) maradjon Budapest. Ezért mostantól azoknak, akik személyesen véglegesítik irodánkban a regisztrációjukat – amíg vissza nem vonják a magas légszennyezettség miatti riasztási fokozatot a fővárosban – a GreenGo elengedi a 4900 forintos regisztrációs díjat, azaz mostantól bárki ingyen csatlakozhat az első elektromos e-car sharing szolgáltatásához.

Előző cikkHárom DTM csapattal áll rajthoz az Audi, cél a bajnoki cím
Következő cikkLexus: négy éve folyamatosan világszintű rekord eredmény