AutóAddikt Magazin Közel 2 millió forintot spórolhatunk, ha a Kia Soul EV-t választjuk

Közel 2 millió forintot spórolhatunk, ha a Kia Soul EV-t választjuk

2016. október 27-től megnyílik a lehetőség, hogy Kia Soul EV vásárlásához az ügyfelek vissza nem térítendő állami támogatást vegyenek igénybe.

kia-soul-ev-tamogatas-autoaddikt

A megpályázható állami támogatás mértéke Soul EV esetén 1.500.000 forint. Ezen felül most a KIA egyedi akció keretén belül további bruttó 460.000 forint árelőnyt biztosít, így 9.959.000 forint helyett 7.999.000 forintért vásárolható meg a Soul EV.

A Soul EV a  Kia első globálisan értékesített elektromos autója,  2014-es bevezetése óta egyre több piacon hódít. Az elsősorban városi közlekedésre szánt modell kiváló alternatíva a környezetvédelemre fogékony ügyfeleknek.

A hagyományos, belsőégésű motoros modellhez hasonlóan az elektromos Soul is azonnal felismerhető jellegzetes formájáról. A vidám formaterv és a praktikus, öko anyagokat is felhasználó prémium színvonalú belső tér mellett, kategóriájának egyik legjobb hatótávolságával is büszkélkedhet a Soul EV. Az elméleti hatótáv 212 km, városi-elővárosi üzemben 150-160 km a reális, országúton, autópályán pedig 100-130 km.

Az elektromos Soul különlegessége természetesen nem merül ki a formatervben. A Kia összes modelljéhez hasonlóan, az egyedülálló 7 éves, 150 000 km-es gyári garancia Európában is jár hozzá.

Előző cikkErősítette pozícióját a Nissan a világ vezető brandjei között
Következő cikkA világ egyik leghíresebb alakzata is fellelhető az új Honda NSX koncepciójában