AutóAddikt Magazin Közel duplájára nőtt a GreenGo szolgáltatása Budapesten

Közel duplájára nőtt a GreenGo szolgáltatása Budapesten

A sikeres indulás után a GreenGo közel duplájára növesztette a flottája méretét, ezzel szolgálva ügyfelei kényelmét Budapesten. Így az eddigi 45 elektromos autó helyett immár 75 autót biztosít regisztrált felhasználói számára.

Lezárult az új szolgáltatás “béta teszt” szakasza, amelynek eredményeképpen nem csak a szolgáltatás további fejlesztési irányai alakultak ki, de az üzleti terv is módosult. A fővárosban elérhető közösségi autós szolgáltatás elmúlt két hónapos bevezetése annyira sikeresnek bizonyult, hogy a vállalkozás vezetői mostantól közel kétszer több elektromos gépkocsit biztosítanak ügyfeleik számára a főváros útjain – az indulással teljesen azonos feltételek mellett.

A GreenGo hazai startup továbbra is azok számára biztosítja szolgáltatását, akik “reális alternatívát keresnek a nehézkes belvárosi tömegközlekedésre, fontos számukra a környezetvédelem, fáznak már a Bubin, nem akarnak drága pénzen saját gépjárművet fenntartani, vagy csak fáj a szívük, ha marokszám dobálják a százasokat a parkolóautomatákba”.

“Az elmúlt két hónap bebizonyította, hogy a budapestiek kedvelik ezt a trendi és környezetbarát közlekedési módot. Sokan és sokat használják a szolgáltatásunkat, ami nagy öröm számunkra. De természetesen nekünk is van még mit tanulnunk. Az elmúlt hetek súlyos mínuszai miatt előfordult, hogy a vártnál gyakrabban kellett a töltőállomásokra beállnunk, akár nappal is. Nagyon hálásak vagyunk a fővárosi elektromos autós közösségnek a sok támogatásért, tanácsért és persze türelemért, amit ezekben a napokban nyújtottak számunkra” – nyilatkozta Michaletzky Bálint a vállalkozás résztulajdonosa és vezetője.

A mobilapplikáció/weboldal segítségével működő car-sharing szolgáltatás, az autóparkja növelése mellett, már idén elkezdi a szolgáltatási terület bővítésének előkészítését is. Amíg ma az autók egyelőre csak az applikáció által jelzett területen belül (Árpád-híd – Hősök tere – Baross utca – Rákóczi híd – Bocskai út – Alkotás út – Óbuda által határolt kerületekben) elérhetőek, úgy ez a tervek szerint már a belátható közeljövőben nagyobb területre fog növekedni.

Továbbra is bárki egyszerűen csatlakozhat a szolgáltatáshoz. Ehhez három egyszerű lépést kell csak megtenni:
– letölteni és telepíteni az alkalmazást az App Store, Android Play webstore-ból ,
– elvégezni az online regisztrációt,
– személyesen bemutatni az ellenőrzéshez szükséges okmányokat (jogosítvány, személyi igazolvány) a Király utca 16. szám alatt található GreenGo irodában.

A regisztrációs folyamat után az app segít megtalálni a rendelkezésre álló Volkswagen e-Up!-okat, minden további bürokratikus vagy szerződéses ügyintézés nélkül. A regisztrációs díj 5900 forint (amiért 30 perc ingyen autóhasználat jár cserébe), a havi díj 990 forint. A bérlés percdíja 65 forint, parkolni (a bérlés ideje alatt) 15 forintért lehet percenként. A maximális napi díj 19 500 forint, ennél többet a rendszer nem terhel a megadott bankkártyára.

Előző cikkItt az új BMW 4-es sorozat
Következő cikkKözel 2 millió autót értékesített az Audi AG 2016-ban