AutóAddikt Magazin Legújabb modelljeivel vonult fel a BMW Los Angelesben az Amerikai Rendezők Közössége...

Legújabb modelljeivel vonult fel a BMW Los Angelesben az Amerikai Rendezők Közössége díjátadón

Február 6-án immáron 68. alkalommal ismerte el az Amerikai Rendezők Közössége a legjobb tengerentúli rendezők filmes és televíziós munkáját, a BMW legmodernebb csillagai pedig ezúttal is büszke partnerként gurultak fel a díjátadó gála vörös szőnyegére.

bmw-the-revenant-dicaprio-los-angeles-autoaddikt

A BMW sorozatban harmadik éve büszke támogatója az Amerikai Rendezők Közössége (Directors Guild of America) által évente megrendezett nagyszabású díjátadó gálának, amelyet 2016. február 6-án este immáron 68. alkalommal rendeztek meg a Los Angeles-i Hyatt Regency Century Plaza gálacsarnokában. A DGA Díjátadó Gála szakmai zsűrije évről évre a legkiválóbb tengerentúli játékfilmes és televíziós rendezők munkáját ismeri el a nívós díjakkal.

A szombat esti ceremónia háziasszonya ezúttal Jane Lynch színésznő (Glee – Sztárok leszünk!) volt, a legnagyobb hollywoodi világsztárok mellett pedig a BMW két legújabb csillaga, a BMW M2 Coupé és a vadonatúj BMW 7-es sorozat is megmutatta magát a vörös szőnyegen. A négykerekű sztárok mellett többek között Angela Bassett (Vészhelyzet), Abigail Breslin (A Grace klinika) és Rachel McAdams (A törvény nevében) színésznők, Leonardo DiCaprio színész (Titanic, Viharsziget, A visszatérő) és a „Kimagasló Játékfilmes Rendezői Teljesítményért” („Outstanding Directorial Achievement in Feature Film”) díjjal elismert mexikói rendező, Alejandro González Iñárritu (Bábel, Birdman, A visszatérő) is fényképezőgépek elé állt.

A BMW M modellcsalád legfiatalabb tagja, a 370 lóerős BMW M2 Coupé ahogyan a hétköznapokban, úgy a versenypályán is a vezetés lélegzetelállító élményének négykerekű megtestesítője, miközben a bajor gyártó zászlóshajója, a vadonatúj BMW 7-es sorozat a könnyűszerkezetes járműépítés, a menetdinamika, az utazási komfort, az intelligens járműkapcsolatok és az intuitív vezérelhetőség terén egytől egyig új mércét állít fel a luxusautók szegmensében, a prémium kategória legmagasabb szintű technológiai és ergonómiai kifinomultságát állítva a középpontba.

Az Amerikai Rendezők Közössége (Directors Guild of America) által évente megrendezett nagyszabású DGA Díjátadó Gála „Kimagasló Játékfilmes Rendezői Teljesítményért” („Outstanding Directorial Achievement in Feature Film”) díja immáron tradicionálisan a világ legjobb filmrendezőit elismerő Best Director Academy Award díjkiosztó gála előfutára is: a DGA Díjátadó Gála közel hét évtizedes történetében eddig mindössze hét alkalommal fordult elő, hogy nem a DGA nívós kitüntetésének nyertese hódította el a Best Director Academy Award elsőszámú díját.