AutóAddikt Magazin Lexus LC 500, igazi playboyoknak

Lexus LC 500, igazi playboyoknak

Az idén huszonötödik évfordulóját ünneplő lengyel Playboy Magazin megválasztotta a 2017-es év legjobb, legmodernebb és legmagasabb szintű luxust kínáló autóit. A Playboy 25. Jubileumi Autója címet a Lexus legújabb, lenyűgöző sportkupéja, a Lexus LC kapta meg rendhagyó dizájnjáért, élvonalbeli technológiájáért és lenyűgöző vezetési élményéért.

A lengyel Playboy magazin immár 25. alkalommal rendezte meg ezt a nagy presztízsű versenyt. A Toyota prémium márkája, a Lexus már többször is kiválóan szerepelt ezen a megmérettetésen. 2012-ben a Lexus GS 450h lett a Playboy Év Autója, 2015-ben a Lexus RC F sportkupé bizonyult a Luxus és teljesítmény kategória legjobbjának, 2016-ban pedig a Lexus GS F sportszedán szerezte meg az első helyezést a Luxus és sport kategóriában.

A zsűri most újra kihangsúlyozta, hogy bár a Lexusról a legtöbb embernek a hibrid hajtás és a luxuslimuzinok jutnak eszébe, a márka káprázatos sportkocsikat is épít, és a Lexus abban a tekintetben is egyedülálló, hogy a művészet, a film és az üzlet világának számos ismert szereplője előszeretettel választja ezt a márkát. A Playboy 25. Jubileumi Autója címet a legújabb kupé, a Lexus LC kapta meg rendhagyó dizájnjáért, élvonalbeli technológiájáért és lenyűgöző vezetési élményéért.

A Lexus mindössze 27 éve létezik, ám ennyi idő alatt is gyökeresen átformálta a világ luxusautó-piacát. A kiváló mérnöki munka eredményeként erős, remek motorok és sebességváltók generációi láttak napvilágot, és a márka úttörő hibrid technológiája új dimenziókat nyitott az üzemanyag-takarékosság és kifinomult működés terén.

A tradicionális kézműves kidolgozásra épülő luxus és a modern formatervezés még egyedibbé varázsolta a márkát, a világszínvonalú luxusautó-gyártók élvonalába emelve a Lexust. Az új NX crossover, a legújabb generációs RX luxus-SUV, valamint az RC F és GS F nagy teljesítményű modellek érzékletesen mutatják be, milyen hatalmasat lépett előre a Lexus a kortárs dizájn és a vezetési élmény tekintetében, miközben megőrizte azt a hibátlan minőséget és a részletekre fordított figyelmet, amiről autói mindig is híresek voltak. Az LC luxus-kupé most még magasabbra tette a lécet. A díjátadó gálát június 19-én rendezik meg a varsói Zamoyski-palotában.