AutóAddikt Magazin Mads Mikkelsen a Ford Edge kampány új rövidfilmjében

Mads Mikkelsen a Ford Edge kampány új rövidfilmjében

A Ford a közelmúltban mutatta be új rövidfilmjét, amely az új Ford Edge modellhez készült; a film főszereplője Mads Mikkelsen, akit a Doctor Strange és a hamarosan érkező Rogue One: A Star Wars Story című alkotásokból is ismerünk.

ford-edge-le-fantome-autoaddikt

A GTB (a Ford globális reklámügynöksége) által írt és a RSA Films által készített Le Fantôme alapötlete, hogy Mikkelsen egy párt üldöz, akik éppen új életet kezdtek egy tanúvédelmi program segítségével – ám egy feltűnő Edge SUV-val járnak. A Horvátországban forgatott filmben Barbara Steele is játszik, aki a ’60-as évek gótikus horrorjaiban vált híressé. A rendező Jake Scott, akinek nevéhez olyan alkotások fűződnek, mint a Mallory szerint a világ, valamint a Rolling Stones, a Radiohead és a R.E.M. számos videoklipje.

“Ahogyan európai zászlóshajónk, az új Ford Edge, úgy a Le Fantôme című rövidfilm is a kiemelkedő alkotás. Mads Mikkelsen és James Scott tökéletes moziélményt teremtenek, amely ugyanolyan kifinomult hangulatot sugall, mint maga az autó” – vélekedett Roelant de Waard, a Ford Európa marketingért, értékesítésért és szolgáltatásokért felelős alelnöke.

A Le Fantôme, amely online már eddig is elérhető volt a https://youtu.be/4i-0mT3LH7E
linken, a héten került adásba az olasz televízióban, és a jövő héttől Európa-szerte látható lesz a tévéképenyőkön és a mozikban.

“Nagy öröm volt számomra, hogy hozzájárulhatok az új Edge bevezetéséhez, és hogy részt vehetek egy ilyen izgalmas kampányban. Ez egy gyönyörű autó, amely megérdemli, hogy ilyen gyönyörű film készüljön róla. Remélem, Önöknek is tetszeni fog” – nyilatkozta Mads Mikkelsen.

Az immár egész Európában megrendelhető Ford Edge SUV látványos, sportos külső stílusához harmonikus belső tér társul, amely kiváló minőségű anyagokkal és élvonalbeli dizájnnal kényezteti az utasokat.