AutóAddikt Magazin Nyolcvan napos, világ körüli utazáson két HondaJet-tulajdonos

Nyolcvan napos, világ körüli utazáson két HondaJet-tulajdonos

Augusztus negyedikén egy HondaJet is nekivágott a legendás 80 nap alatt a Föld körül túrának.

A HondaJet két tulajdonosa, Julian és Kim MacQueen 26 országot érint majd 80 szállodában a Föld körül névre keresztelt túrája során, s mivel mindketten a vendéglátásban dolgoznak, a legkülönfélébb kultúrák, legkülönbözőbb szállodák meglátogatásával végeznek majd piackutatást vállalkozásuk számára.

Emellett a HondaJet bemutatógépként is szolgálj majd az úton, lehetőséget adva a potenciális vásárlóknak, hogy megismerkedjenek eme innovatív légi járművel. A HondaJet számára ez lesz az első világ körüli utazás, ami egyben kitűnő alkalom, hogy a bolygó minden táján bizonyítsa rendkívüli képességeit.

“Nagyon örömünkre szolgál, hogy vásárlóink a HondaJetet választották úti társnak” – árulta el Michimasa Fujino, a Honda Aircraft Company elnök-vezérigazgatója. – “Remélem, sokan látják majd, hogy teljesítmény, minőség és megbízhatóság terén egyaránt egyedülálló ez a repülőgép.”

“Már alig várjuk, hogy útra keljünk és megannyi új, érdekes emberrel találkozhassunk! Szeretnénk megismerkedni az eltérő kultúrájú országok vendéglátási szokásaival, és tapasztalatainkat otthon, saját szállodánkban kamatoztatni” – avatott be terveibe Julian MacQueen, majd hozzá is tette: “Azért választottuk a HondaJetet, mert megbízható, felhasználóbarát és elképesztően kényelmes.”

A Föld körüli út augusztus 4-én, a floridai Pensacola Nemzetközi Repülőtéren veszi kezdetét, és október végén itt is ér majd véget.

 

Előző cikkA Toyota és a Mazda együttműködési szövetségre lépett
Következő cikkA Toyota Gazoo Racing új elnökkel erősít