AutóAddikt Hírek Rohamtempóban fogy a LADA Vesta Magyarországon

Rohamtempóban fogy a LADA Vesta Magyarországon

Bő egy hónappal ezelőtt mutatkozott be a LADA Vesta hazánkban. A modell gyorsan szimpatikussá vált a magyar vásárlók körében. Hatásos volt az entré, négy hét alatt száz Vestát adott el az importőr. Érthetőnek tűnik a dolog, az autó szép, jó és az ára is igen kedvező.

Március elején indult el az új LADA Vesták értékesítése, a szalonokat pedig azonnal megrohamozták az érdeklődők. Nem csoda, hiszen több mint egy éve indult el az oroszországi gyártás, így hatalmas várakozás előzte meg a valóban minden szempontból új modell érkezését. Az érdeklődés, az autó alaposabban megismerése után, a legtöbb esetben gyorsan konkrét vásárlássá alakult. Az autó formája merész, nem nélkülözi az egyedi megoldásokat. Belül kiváló minőségű anyagok, szemet vonzó műszerfal és számos extra várja az érdeklődőt, a vezetési élmény pedig csak egy dologban hasonlít a korábbi modellekhez, a motor és a futómű itt is elnyűhetetlen.

A legtöbb autó Budapesten és Nyugat-Magyarországon talált gazdára, de országszerte hatalmas az érdeklődés a Vestára, ami a többi modellt is magával húzza. Háromszázötven felett jár már az idén értékesített Ladák száma.

„Nagyon örülünk, hogy a tavalyi sikerek után, így zártuk az első negyedévet. Az új Vesta érkezése egyértelműen megkoronázta a LADA márka hazai bevezetését. A Vesta valóban a LADA új és vonzó arca, ár/érték arányban pedig kevesen tudnak ilyet a hazai piacon. Arra számítunk, hogy az évvégéig megsokszorozzuk a villámgyorsan elért száz darabot” – tette hozzá Markó Zoltán, a LADA projektigazgatója.