AutóAddikt Magazin Szombaton bárki megnézheti és kipróbálhatja a 2016-os Yamaha MT sorozatot

Szombaton bárki megnézheti és kipróbálhatja a 2016-os Yamaha MT sorozatot

A 2016-os Yamaha MT Tour május 28-án szombaton Budapestre látogat. Az eseményen 9 órától 17 óráig lehet részt venni, díjmentesen. A történéseknek a WestEnd City Center előtti szakasz ad otthont.

yamaha-mt-tour-autoaddikt

Az ingyenes eseményen nemcsak megtekinthetik a Yamaha MT-család motorkerékpárjait, hanem tesztvezetésre is lesz lehetőség. Ehhez csak megfelelő kategóriájú jogosítványra lesz szükség.

Ez nemcsak egy szimpla tesztvezetés, hanem egy esély, hogy bárki elmerüljön az MT világában és megtapasztalja Japán sötét oldalának minden izgalmas pillanatát és életre keltse városi motoros fantáziáját.

– Minden motorost és (még) nem motorost szeretettel várnak – nem számít, hogy éppen milyen márkát részesítenek előnyben.

– Az MT-kamion mellett számos MT kiegészítő és a legújabb MT-ruházat is megtekinthető. A termékekkel és motorkerékpárokkal kapcsolatos kérdéseket a Yamaha magyarországi képviselői azonnal megválaszolják, sőt bárki lecsaphat kedvenc modelljére.

– A tesztmotorok között megtalálható a 2016-os MT-09 kipörgésgátlóval vagy a többszörös díjnyertes MT-07 is.

– Természetesen a belépő motorosokra és a hölgyekre is gondolnak a márkánál, ezért az MT-03 (A2-es jogosítvánnyal) és az MT-125 (A1-es jogosítvánnyal) is elvihető egy körre.

Ami pedig talán a legizgalmasabb: az idei év sztárja, az MT-10 ezen a napon mutatkozik be Magyarországon.

A PlayStation konzoljain többek között a Milestone két nagysikerű motoros játéka, a MotoGP15 és az MXGP2 is kipróbálható.

yamaha-mt-csalad-autoaddikt

Nyereményjáték is lesz természtetesen: A Démonok között 2. című film premier előtti vetítésére 20 páros belépőjegyet és filmes ajándékokat sorsolnak ki.