AutóAddikt Bemutatók BMW 100 éves a BMW, Magyarországon is méltó ünneplést kapott a bajor márka

100 éves a BMW, Magyarországon is méltó ünneplést kapott a bajor márka

Patinás hazai helyszínen, a Magyar Állami Operaházban ünnepelte századik születésnapját napjaink legkedveltebb prémiummárkája, a BMW.

100-eves-a-bmw-operahaz-autoaddikt-004

Az esemény két főbb részre lett osztva: Salgó András, a BMW Magyarország kommunikációs vezetője koccintásra invitálta az egybegyűlt újságírókat az Opera Vörös Szalonjába, ahol a BMW rövid, közép- és hosszútávú tervei kerültek ismertetésre nemzetközi szinten.

100-eves-a-bmw-operahaz-autoaddikt-002

Emellett levetítésre került egy közel 1 órás összefoglaló is arról, hogyan emlékeztek meg a BMW Group fellegvárában, Münchenben, helyileg az Olimpia Halle-ban megtartott ünnepélyen az idén 100 éves autómárkáról.

salgo-andras-bmw-100-eves-operahaz-budapest-autoaddikt

Fergeteges, musical- és balettelemeket idéző show-t láthattunk felvételről, mely persze nem nélkülözte a vállalat összes márkájának felvonultatását sem: elsőkénr a MINI, majd a Rolls Royce, illetve a BMW Motorrad szekció is színre lépett, s természetesen a végén érkeztek meg az aktuális BMW modellek.

100-eves-a-bmw-operahaz-autoaddikt-008

Kiderült az is, ami persze már jó ideje köztudott volt: a BMW kiemelt hangsúlyt fektet az i modellcsaládra, valamint a fenntartható fejlődés és környezettudatosság is első számú támogatott irányvonaluk egyike.

100-eves-a-bmw-operahaz-autoaddikt-010

Ennek megfelelően a centenáriumi ünnepség fókuszában az i3, illetve i8, valamint a konnektorból tölthető plugin hibrid modellek álltak.

100-eves-a-bmw-operahaz-autoaddikt-007

A hazai 100. BMW-születésnap fénypontja minden kétséget kizáróan az előzőleg taglalt modellek kiállítása volt, méghozzá az Operaház színpadján.

100-eves-a-bmw-operahaz-autoaddikt-005

A kulisszák mögül érkezve máris felsejlettek a sziluettek, majd a függöny is felgördült, s a rivaldafényben állva élhettük át ezt a nemes pillanatot: gratulálunk, BMW. Legalább még kiemelkedően pozitív 100 évet kívánunk!

100-eves-a-bmw-operahaz-autoaddikt-013

Még több fotó: AutóAddikt Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.
Az online- és egyéb kommunikációnkhoz ASUS ZenFone 2 okostelefont használunk.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSGigabyte, SonyEpson, Kaspersky Lab, Canon, Camera Kft., Nike
HIRDETÉS
Előző cikkGenfi Autószalon 2016: az új Volvo S90 kapta a legszebb formatervet
Következő cikkTöbb elismerést is begyűjtött az Audi januárban és februárban