AutóAddikt Újdonságok A BMW 8-as sorozat Golden Thunder különkiadása igazi dinamikus egyéniség

A BMW 8-as sorozat Golden Thunder különkiadása igazi dinamikus egyéniség

A 8-as BMW fejedelmi luxusát a BMW Individual exkluzív karosszéria-kiegészítői és felszereltségi opciói fokozzák tovább. A kupé, kabrió és Gran Coupé karosszériaváltozatban egyaránt elérhető Golden Thunder különkiadás 2020 szeptemberétől lesz megrendelhető.

A BMW 8-as sorozat egyik legjellegzetesebb tulajdonsága a lebilincselő ruhába csomagolt dinamikus menetteljesítmény. A bajor prémiumgyártó luxus sportautójának egyedisége azonban most új szintre lép, ráadásul mindhárom karosszériaváltozatban. A sportosság és a luxus egészen egyedi harmóniáját aranyszínű karosszéria-kiegészítők, illetve a BMW Individual luxus színvonalú külső és belső felszereltségi opciói teremtik meg.

A BMW 8-as sorozat Golden Thunder különkiadása ismét ékes példával szolgál a BMW Individual azon kiemelkedő képességére, amely mentén még az exkluzív modelleket is képes egyedivé varázsolni, ügyfelei stílussal és minőséggel szemben támasztott legmagasabb elvárásainak is eleget téve. A különkiadás egyedülálló stílusjegyei egy kisszériás darabszámban legyártott, rendhagyó modell benyomását keltik, összetéveszthetetlen karakterrel ruházva fel a Golden Thunder különkiadás négykerekűit.

Az arany árnyalatban pompázó különkiadás az új BMW 8-as Coupé, az új BMW 8-as Cabrio és a BMW 8-as Gran Coupé összes modellváltozatával megrendelhetővé válik – a BMW 840i és a BMW 840d xDrive modellektől kezdve, egészen a BMW M850i xDrive modellváltozatig. A különkiadások gyártását 2020 szeptemberében kezdi meg a BMW a dingolfingi üzemben. Az M Sport csomag minden esetben a rendhagyó négykerekű modell alapfelszereltségének része.

A luxus sportautó különkiadását Sapphire Black metál vagy Frozen Black metál karosszériafényezési árnyalatban rendelhetik meg a bajor prémiumgyártó ügyfelei, a dinamikus egyéniség sportosságát pedig arany árnyalatú stílusjegyek fokozzák. A karosszéria sötét színét a BMW Individual magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag tételei fokozzák, többek között az M Sport fékrendszer fekete féknyergeivel. Az autó alsó felén arany színű dizájncsíkok futnak végig, az első lökhárítótól, a küszöbökön át, egészen a hátsó lökhárítóig. Ilyen színben pompáznak a külső visszapillantó-házak, a hátsó légterelő szárny (kizárólag a kupé karosszériaváltozat esetében) és a duplaküllő-dizájnú, 20” méretű BMW M könnyűfém keréktárcsák is.

Az ajtók mögött ugyancsak a sportosság és az egyediség harmóniájáé a főszerep. A BMW Individual Merino bőrkárpit fekete árnyalatával az első ülések fejtámláin arany színű „Edition Golden Thunder” varrás alkot kontrasztot, a kupé és a Gran Coupé karosszériaváltozat esetében a tetőt antracit színű Alcantara borítja, a középkonzol alumínium elemeit pedig arany színű hálómotívum díszíti, a különkiadás egyedi emblémájával kiegészítve. A rendhagyó modellek felszereltségébe a prémium minőségű üvegből készült Crafted Clarity kiegészítők és a Bowers & Wilkins Diamond Surround audiorendszer is beletartozik.

Előző cikkŐsi gyökereihez térhet vissza a Toyota Land Cruiser
Következő cikk17 százalékkal alacsonyabb fogyasztás, új kényelmi és konnektivitási technológiák a hibrid hajtásláncú Ford Focus EcoBoost Hybrid-ben