AutóAddikt Exkluzív 1997 Mercedes-Benz S420 W140 projekt Az Olajshop.hu Mercedes-Benz W140 S420 megújulási projektünk egyik kiemelt együttműködő partnere

Az Olajshop.hu Mercedes-Benz W140 S420 megújulási projektünk egyik kiemelt együttműködő partnere

Olyan együttműködő partnert kerestünk az 1997-es évjáratú W140-es Mercedes-Benz megújulási projektünkhöz, amely professzionális módon ért a kenőanyagokhoz, és olyan bő választékkal rendelkezik, amelyből könnyedén ki lehet választani a leginkább megfelelő termékeket. Így jött képbe az Olajshop.hu.

Megkeresésünkre Bajomi Vilmos, az Olajshop.hu ügyvezetője elmondta: alapvetően minden típusú- és fajta gépjárműhöz biztosítanak kenőanyagot A-tól Z-ig, legyen szó személyautóról, autóbuszról, teherautóról, vagy akár targoncáról. A vállalkozás hosszú ideje működik, és mindig is arra törekedtek, hogy a vásárlók legkülönfélébb igényeit ki tudják szolgálni maradéktalanul, s azoknak megfeleljenek.

Az Olajshop.hu alapvetően webáruházként működik, a honlapjuk átlátható, szimpla és lényegretörő. A termékek, kategóriák és egyéb menüpontok jól értelmezhetően épülnek fel, szerkezetileg rendben van, az adott termékek kiválasztása pofonegyszerű.

A termékinformációk is részletesek, rengeteget segítenek a választásban, és nem utolsó sorban az árképzés is kitűnő, összehasonlítva a piac többi szereplőjével.

Hamarosan elvégezzük a W140-esen az aktuális, szükséges folyadékcseréket, hagyományosan a motorolajjal kezdjük, és a procedúrához köthető szűrőcserékkel. A folyamatokról természetesen beszámolunk az Autóaddikt.hu hasábjain.

Együttműködő partnerek: Classic Vehicle HungaryVictor’s CustomsZöld AutószervizMerciBolt.huHankook Tire MagyarországULO, Loctite (Henkel Adhesives), Olajshop.hu

Fotó: Canon / Camera Kft.

Utómunka: Acer