AutóAddikt Hírek Caravan Salon 2017: a Volkswagen Haszonjárművek a kempingautók minden kategóriában megjelenik

Caravan Salon 2017: a Volkswagen Haszonjárművek a kempingautók minden kategóriában megjelenik

Az idei düsseldorfi Caravan Salon 2017 augusztus 26-a és szeptember 3-a között sorra kerülő eseményén tartja a Volkswagen Haszonjárművek az új California XXL Concept, a California nagy testvérének világpremierjét.

A standon láthatóak lesznek még a Caddy Beach, valamint a klasszikus California Beach, Coast és Ocean felszereltségű változatok is. Az idei düsseldorfi szalonon a nemzetközi kempingautó szektor legnagyobb éves rendezvényére kerül sor, ahol a Transporter hatodik nemzedékén alapuló klasszikus California minden változatát bemutatják a Volkswagen Haszonjárművek standján.

A Beach változat kézzel felhajtható tetővel, és opcionálisan dupla vagy tripla hátsó ülés-ágy változatban jelenik meg. Az alumíniumból készült, fa bevonatú szekrénnyel is rendelkező California Coast egy kényelmes kempingautó változat a mindennapi használathoz szükséges kiváló tulajdonságokkal. A kínálat csúcspontját az Ocean változat jelenti, amely a California modellek közül a legátfogóbb alapfelszereltséggel dicsekedhet: beépített konyhával, kiegészítő fűtéssel, Climatronic klímaberendezéssel, dupla falú ablaküveggel. A felhajtható tető elektromos hidraulikával működik, a felhajtható tetőrészbe és a hátsó ajtóba beépített, szabályozható fényerejű LED lámpák pedig teljesen új, hangulatos jelleget kölcsönöznek. Minden California modell alapfelszerelésként rendelkezik beépített redőnnyel és forgatható első ülésekkel, hogy azokat az autó belseje felé fordítva hangulatos „szalon” legyen kialakítható. A tolóajtajában lévő visszatolható kempingasztallal és a hátsó ajtóban elhelyezett, összecsukható székekkel a felhasználó mindig készen áll arra, hogy új kirándulásokra induljon.

Teljesen új a California XXL Concept, amely az új Crafteren alapszik, és amely az egyik legkorszerűbb, kényelmesen és biztonságosan vezethető jármű, hatékony motorokkal és számos vezetői segédrendszerrel. Panoráma tetejével, az ágyat is tartalmazó megnövelt hátsó terével, a gyermekágy számára külön fülkével, összkerékhajtással, légrugózással és az újragondolt belső térrel ez a tanulmányautó megmutatja, hogy a California nagyobbik testvére hogyan fog kinézni a jövőben.