AutóAddikt Exkluzív DeAgostini DeLorean DMC-12 1:8 építés projekt DeAgostini DeLorean DMC-12 1:8 építés – 1. lapszám: a hátsó rész kialakítása

DeAgostini DeLorean DMC-12 1:8 építés – 1. lapszám: a hátsó rész kialakítása

Nekikezdtünk a Vissza a jövőbe (Back to the Future) remek DeLorean DMC-12 modell megépítéséhez. A termék gyártója/forgalmazója a DeAgostini, és a modell 1:8 méretarányban készül majd el.

A guide, valamint a közvélemény is állítja, hogy a DeAgostini DeLorean DMC-12 1:8 összeszerelése rendkívül szimpla, és a teljes átláthatóságra, kivitelezésre koncentrál. Ez jó hír, bár szeretünk minden egyes lapszámmal dolgozgatni, de az biztos, hogy nem árt ha nincs egy-egy folyamat túlbonyolítva.

A hátsó homlokfalra kellett legelőször a lökhérító hátsó felfogatóját felhelyezni, csavarozni, majd a menetirány szerinti jobb hátsó helyzetjelző keretét, valamint a beleillő lámpabúra-darabkákat pattintottuk be a helyére. A keretet utána a lámpabúrával együtt beraktuk a helyére, felfogatócsavarral egyetemben.

Jöhetett is az OUTATIME rendszámtábla. Itt máris belefutottunk egy aprólékos folyamatba, mivel egy-egy kis matrica felragasztását írta elő a guide. Ezt későbbre hagytuk, inkább felcsavaroztuk a rendszámot a keretre, majd a hátsó homlokfalra ráillesztettük a DeLorean feliratú külső lökhárítót is.

Rendeld meg most a kiadó weboldaláról, használd a promóciós kódodat DELOREANAUTO és élvezd az előfizetéssel járó ajándékokat!