AutóAddikt Exkluzív DeAgostini DeLorean DMC-12 1:8 építés projekt DeAgostini DeLorean DMC-12 1:8 építés – 2. lapszám: bal első sárvédő díszcsíkjainak felrakása, jobb...

DeAgostini DeLorean DMC-12 1:8 építés – 2. lapszám: bal első sárvédő díszcsíkjainak felrakása, jobb hátsó lámpa beszerelése

A DeAgostini DeLorean DMC-12 1:8 modell megépítésének második fázisában újabb (fő) alkatrészek kerültek elő, és már szemmel láthatóan is jól haladunk a folyamattal.

Az 1-es lapszámban összeraktuk a hátsó homlokfal nagy részét, most ezt fejeztük be a 2. lapszámmal. Azonban előtte a bal első sárvédő díszcsíkjait illesztettük a helyükre, egy hosszabbat, valamint egy rövidebbet is, hátulról felcsavarozva.

Utána a jobb hátsó helyzetjelző rácsozatába illesztettük a megfelelő lámpabúra-darabokat. Külön érdekesség, hogy a hátsó lámpák is világítanak majd, olyannyira, hogy még külön működő déklámpát is kapunk a fékpedál lenyomására (!). Zseniális lesz, ha egyszer elkészül.

A rácsozatba helyezett búrákat az előzőhöz hasonló módon beillessztettük a hátsó homlokfalba, majd egy csavarral felfogattuk.

Rendeld meg most a kiadó weboldaláról, használd a promóciós kódodat DELOREANAUTO és élvezd az előfizetéssel járó ajándékokat!